Inscrie-te acum la licitatia Colosus si profita de un discount de 500RON

10 BENEFICII SĂ ACHIZIȚIONEZI PRIN LICITAȚIA COLOSUS?

  1. Oportunități Unice – Găsești oportunități unice dintr-o gama foarte variată de utilaje, camioane, bărci și avioane scoase la LICITAȚIE.
  2. Fără preț minim rezervat. Licitezi cu prețuri de pornire inclusiv de la 0 € și achiziționezi la cel mai bun preț din piață.
  3. Toate detaliile și informațiile necesare – La fiecare utilaj de la licitație vei beneficia de informații clare, detalii relevante, specificații tehnice, poze, video-uri.
  4. Consultanță de specialitate – Specialiștii noștri, experți în utilaje, îți stau la dispoziție și pentru detalii suplimentare și consultanță în alegerea utilajului potrivit.
  5. Siguranță – Ai rapoarte tehnice de inspecție detaliate pentru fiecare utilaj
  6. Garanție inclusă – Toate utilajele se vând în stare bună de funcționare cu garanție
  7. Asigurare inclusă –  pentru vicii ascunse și incidente neprevăzute.
  8. Neworking – intri în comunitatea celor mai importanți proprietari și dealeri de utilaje
  9. Simplu și Comfortabil – La un click distanță poți achiziționa online pe platforma de licitațîi COLOSUS utilaje, camioane, mașini și avioane fără să trebuiască să părăsești confortul locuinței sau biroului. Eliminăm barierele de distanța și nu mai ratezi o achiziție din simplul motiv al distanței.
  10. Super experiență – Ai parte de o experiență unică de licitație cu distracție și adrenalină

CARE SUNT PAȘII PENTRU A CUMPĂRA UN UTILAJ?

1. Îți creezi un cont gratuit pe platforma platforma ONLive de licitațîi COLOSUS.

Pentru a participa la o licitație trebuie mai întâi îți deschizi un cont gratuit pe platforma COLOSUS și să accepți “Termenii și Condițiile” de participare la licitațiile online prezentate pe site. În Termeni și Condiții vei putea să vezi și comisioanele pe care le vei avea de plătit că și cumpărător.

2. Te înscrii la licitația la care vrei să participi.

Cauți oportunitățile de licitații în care eșți interesat și te înscrii la licitația la care vrei să participi.

După înscriere vei primi un mail de confirmare.

3. Îți activezi contul pentru a avea dreptul să licitezi.

Pentru că să ai dreptul să licitezi la o anumită licitație, este nevoie să plăteșți o garanție de participare că să îți activezi contul. După confirmarea plății garanției de participare, contul tău va fi activat în cel mai scurt timp și veți primi un mail de confirmare.

În caz că nu vei achiziționa nimic, îți vei primi în 3 zile banii înapoi după licitație. Dacă vei achiziționa ceva, această garanție de participare se va consideră că și avans.

Îți adaugi utilajele de care eșți interesat la favorite. 

4. Licitezi și câștigi

După activarea contului, vei putea accesa platforma online COLOSUS și vei putea începe să  licitezi pentru loturile care ți-au stârnit interesul.

Fiecare licitație se organizează că și un eveniment online. Pot să începi să licitez înainte de eveniment, dar în ziua evenimentului este important să fiu pe platforma la timpul potrivit că să pot să urmăresc licitația și să să cresc suma licitată în caz că sunt interesat de achiziție.

Toate licitațiile vor avea un pas de creștere, cuprins între 50 și 1000 de euro (depinzând de prețul de start al bunului respectiv), pentru a evita licitarile cu valori nesemnificative.

Cumpărătorul trebuie să se asigure că dispune de fondurile financiare necesare achiziției bunului la prețul pe care la licitat. Pentru activarea dreptului de a licita este nevoie de plata unei garanții de participare, care reprezintă garanția de achiziție a bunului.

În cazul în care în ultimele 2 minute ale unei licitațîi se înregistrează o nouă cotație, licitația- respectivă se va prelungi automat cu încă 3 minute pentru a da posibilitatea celorlalți licitanti de a face la rândul lor o contra-oferta. Procesul se repetă până când nu se mai înregistrează nici o cotație și ultimul licitant va fi declarat câștigător.

5. Faci plata 

În ziua următoare licitaţiei, vei primi factură pe email pentru bunurile utilajele achizitionate la licitație.  Vei primi factură loturilor adjudecate, însoţită de detaliile de plată.

În cazul în care câștigătorul unei licitații nu face plata pentru cumpărarea efectivă a bunului în termen de 3 zile calendaristice de la câștigarea licitației, își va pierde garanția de participare. Bunul poate fi apoi oferit următorului clasat.

6. Organizezi transportul

După confirmarea plății vei primii detalii despre locația de în care că să poți să organizezi transportul. Prețul transportului nu este inclus în prețul achiziției la licitație.

Utilajele se vor încarcă de la sediul fiecărui Vânzător, nu sunt toate într-un singur lor.

7. Te bucuri de bunul achiziționat

Te bucuri de bunul achiziționat și când nu mai ai nevoie de el poți să-l revinzi tot prin licitația COLOSUS.

 In calitate de partener al evenimentului, IBC Focus va ofera un discount suplimentar de 500 de lei la inscrierea la licitatie folosind link-ul urmator. https://colosusauction.com/?utm_source=IBC&utm_medium=IBC&utm_campaign=IBC