Cleaning Show – singura expozitie de curatenie profesionala din Romania are loc in martie la ROMEXPO

cs_2016Fiind in esenta un anotimp destinat noului si curateniei, primavara aceasta vine cu o noua editie a Cleaning Show – Expozitie de curatenie profesionala. Intre 9 si 12 martie in Pavilionul C1 al Centrului Expozitional ROMEXPO, profesionistii din industria curateniei isi dau intalnire pentru 4 zile in care vor fi prezentate servicii si produse pentru majoritatea zonelor de activitate.

Solutii pentru toate industriile intr-un singur loc

Noutatea Cleaning Show din acest an o reprezinta multitudinea solutiilor oferite de catre expozanti, pentru toate tipurile de business – indiferent de industria pe care o reprezinta.

Detergenti si sapunuri profesionale pentru industria HoReCa, generatoare industriale de abur, solutii pentru spitale, echipamente pentru curatarea eficienta a scarilor rulante din marile centre comerciale sau aeroporturi, solutii si echipamente pentru mentinerea curateniei in spatiile publice – sunt doar o mica parte din ceea ce expozantii au pregatit pentru editia din acest an.

Cursuri, concursuri si inovatie

Cleaning Show a fost gandit ca un eveniment ce trece dincolo de zona expozitionala. Astfel, pentru a veni in completarea tabloului informational, organizatorii au pregatit seminarii sustinute de Asociatia Operatorilor si Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curatenie si Conexe, o noua editie a concursului “Impecabilii” in cadrul caruia firmele prestatoare de servicii de curatenie isi demonstreaza indemanare, o zona pentru demonstratii amenajata cu patru tipuri de suprafete de curatat dar si Innovation Corner – spatiul destinat celor mai ingenioase echipamente create pentru aceasta industrie.

 

Cleaning Show – singura expozitie de curatenie profesionala din Romania este un eveniment organizat de Euroexpo Fairs, companie cu peste 13 de experienta in organizarea de targuri si expozitii.

Detalii despre eveniment:

Cleaning Show: 9 – 12 martie 2016

PROGRAMUL DE VIZITARE:

  • 9 – 11 martie 2016, zilnic intre orele 10:00 – 18:00
  • 12 martie 2016, intre orele 10:00 – 16:00

ACCES VIZITATORI: – POARTA B (B-dul Expozitiei)

  • Acces gratuit pe baza inregistrarii online prealabila sau completarea formularului digital de la intrare

www.cleaningshow.ro