Indfloor Group: Pardoselile PVC medicale

Covorul PVC medical este deosebit de apreciat datorită caracteristicilor sale, dar și pentru opțiunile nelimitate în materie de design. În plus, este foarte ușor de curățat și rezistent.

Pardoselile PVC sunt instalate într-o varietate de tipuri de locații, cum ar fi: spitale, clinici, cabinete medicale, laboratoare, facilități de îngrijire a vârstnicilor și multe altele.

Iată câteva aspecte cheie despre pardoselile PVC medicale:

Aceste pardoseli sunt proiectate să reziste la uzură și să își păstreze aspectul timp îndelungat, fiind în conformitate cu normele de igienă și siguranță, impuse de Ministerul Sănătății.

Pardoselile PVC destinate unităților medicale sunt durabile, fiind proiectate să reziste la trafic intens. De asemenea, îndeplinesc un rol septic remarcabil (au proprietăți antibacteriene și antifungice) și oferă posibilitatea unei igienizări în profunzime.

Un covor PVC este disponibil într-o gamă variată de modele și culori. Acestea pot fi combinate astfel încât să se potrivească cu aspectul general al încăperii, sau pentru a crea marcaje și zone distincte, cum sunt zonele sterile sau cele de urgență.

Pardoselile PVC prezintă avantajul major al recondiționării. În urma acestui serviciu, suprafețele uzate își redobândesc aspectul și proprietățile într-un timp scurt. Cel mai important aspect al recondiționării îl reprezintă reducerea la minim a întreruperilor activității medicale.

Vezi aici care sunt etapele recondiționării unui covor PVC : Etapele procesului de reconditionare covor PVC pentru spatii medicale

Atunci când alegeți un covor PVC medical, este necesar să acordați o foarte mare importanță curățării și întreținerii acestuia, pentru a menține standardele de igienă. De asemenea, în momentul în care faceți o astfel de alegere, trebuie să țineți cont de cerințele specifice ale mediului în care urmează să fie utilizat și de normele de igienă relevante.

Un proiect încheiat cu succes, marca #IndfloorGroup, a fost în cadrul clinicii Sanovil din Bistrița, acolo unde ne-am ocupat atât de pardoseli, cât și de pereți și protecția acestora, dar și de sistemele de scurgeri: Pardoseli pentru Clinica Recuperare Sanovil Bistrița – covor pvc Tarkett .

Indfloor Group activează pe piața pardoselilor din România din anul 2004. Colegii noștri oferă consultanță gratuită în vederea alegerii celei mai bune soluții în materie de pardoseli profesionale.