Investitia prin care Elis Pavaje a ajuns sa produca 15.000 mp de pavele pe zi

In cadrul galei „Premiile Industriei Romanesti”, desfasurata la finalul anului 2017, brandurile romanesti au oferit surprize placute la categoria construcții cu cifre, campanii si idei de dezvoltare creative.

La categoria „materiale de constructii”, Elis Pavaje s-a remarcat printr-o investiție de 10 milioane de euro intr-o noua unitate de productie moderna in judetul Neamt. Prin aceasta investitie, capacitatea totala de productie a companiei a ajuns la 15.000 mp de pavele/zi.

„Acest premiu nu face decat sa ne aduca la adevarata noastra valoare in randul producatorilor de prefabricate. Ne putem lauda cu investitia de la Roman si cu faptul ca am creat circa 40 de locuri de munca. Suntem principalul producator de prefabricate mici din beton vibropresat din Romania“, a anuntat Bogdan Babusanu, directorul regional de vanzari al Elis Pavaje.

Investitia in unitatea de productie din judetul Neamt a fost sustinuta din resurse proprii si un credit contractat de la BCR, iar termenul de amortizare a investitiei este de 10 ani.

Elis Pavaje face parte din grupul de firme Elis, detinute de familia Gota, in localitatea Petresti, jud. Alba. Pe langa cele 3 fabrici de pavele si produse prefabricate din beton, care activeaza sub denumirea Elis Pavaje, din grup face parte si  Elis Agregate, companie infiintata in 2003, care furnizeaza din balastiera si cariera proprii materii prime de calitate certificata pentru productia Elis Pavaje, cat si pentru vanzare. Cifra de afaceri a grupului, pe anul 2016, a fost de 182,4 milioane lei.