Incepe sezonul amenajarilor de terenuri sportive: cerere de 25.000 de metri patrati de gazon sintetic in ultimele 30 de zile

17 proiecte au specificat in caietele de sarcini in ultimele 30 de zile peste 25.000 de metri patrati de gazon sintetic.

In judetul Harghita se doreste executia unui teren de sport cu gazon artificial, in incinta unui liceu, iar aceasta investitie are nevoie de 1288 de metri patrati de gazon sintetic, conform specificatiilor din caietul de sarcini.

In judetul Neamt se construieste o noua pensiune agroturistica S+P+M, care va dispune si de loc de joaca pentru copii si un teren de sport, aici fiind specificata o cantitate mai mica, de 100 mp de gazon sintetic.

In faza de proiectare se afla si un proiect in valoare de peste 130.000 de lei din judetul Alba, in cadrul caruia sunt specificati 862 de metri patrati de gazon sintetic.

Afla mai multe despre aceste proiecte!

sursa foto: davideo.ro

Investitiile HoReCa genereaza cea mai mare parte din cerere

Chiar daca in lista proiectelor care au specificat gazon sintetic se gasesc in proportie de 20% proiecte publice (investitii in terenuri de sport in cadrul institutiilor de invatamant pe domenii publice), 80% din cerere vine din partea domeniului HoReCa, cei care investesc in astfel de proiecte intelegand importanta acestui tip de facilitate in succesul afacerii lor.

Descopera alte proiecte care au nevoie de pardoseli sportive!