Harta investițiilor: Unde se pot oferta pardoseli sportive în România?

Pe baza datelor furnizate de platforma Victa.RO, singura asistentă virtuală specializată în suport pentru vânzări în cadrul șantierelor, s-a realizat o analiză detaliată referitoare la proiectele de construcție din sistemul educațional românesc, identificate în ultimele 12 luni.

Aceste proiecte, 115 la număr, ce se întind pe o suprafață de peste 42.000 m2, se află în diferite stadii de dezvoltare, cum ar fi faza de autorizare, etapa premergătoare execuției sau faza de implementare efectivă și se estimează că necesită implementarea unor soluții de pardoseli sportive indoor/outdoor.

Analiza proiectelor educaționale din construcția școlară

În ceea ce privește distribuția geografică a acestor investiții la nivel național, județele Dâmbovița și București ocupă prima poziție în clasament, cu un total de 9 proiecte. Urmează în ierarhie județul Prahova, cu 6 astfel de proiecte, în timp ce în Botoșani au fost identificate 5 astfel de proiecte.

Mai jos este prezentată situația generală și distribuția numerică a șantierelor la nivel național potrivit datelor indicate de Victa.ro:

Peste 120.000 MP de pardoseli sportive propuse în ultimele 90 de zile cu ajutorul Victa.ro

Doar în ultimile 90 de zile folosind platforma Victa.ro, aveai posibilitatea să ofertezi mai mult de 120.000 de metri pătrați de suprafețe pentru activități sportive, cuprinse în 119 proiecte monitorizate de Victa.ro, toate având cerințe specifice pentru pardoseli sportive în caietul de sarcini.

O analiză a domeniilor în care aceste pardoseli sportive indoor/outdoor erau necesare dezvăluie că majoritatea proiectelor aparțin industriei Hotel & Relaxare, urmată de domeniul Construcții Sociale și Comunitate.