De ce sunt pardoselile turnate solutia optima pentru sport?

De ce sunt pardoselile turnate solutia optima pentru sportPardoselile turnate sunt alcatuite dintr-un amestec de componente multiple, sunt acoperitori instalate prin turnarea produsului in stare fluida, autonivelarea si formarea unui strat subtire, perfect plan si fara rosturi, rezistent la trafic. Are un sistem structurat multistrat, se distinge prin confort, aspectul estetic deosebit si paleta vasta de culori in care poate fi realizata.

Aceste pardoseli exista in variantele: epoxidica, poliuretanica, acrilica sau pe baza de ciment, fiecare avand proprietati specifice. Sunt rezistente in timp, foarte usor de intretinut si cu o durata de viata de 15-20 de ani, pardoselile turnate sunt solutia ideala pentru terenuri sport, piste atletism, terenuri de joaca. Se pot turna in orice culoare sau combinatie de culori si modele. Se toarna fara rosturi, intreaga pardoseala fiind o singura suprafata compacta.

Suprafetele sportive turnate (strat peste strat), raspund tuturor tipurilor de sport. Reprezinta acel cauciuc sportiv turnat la fata locului. Materialul are urmatoarele caracteristici:

– Rezistenta la raze UV si umiditate

– Suprafata nealunecoase, permeabila sau impermeabila

– Strat de uzura rezistent la forte exterioare

– Rezistent la murdarie

– Aderenta buna

Aceste pardoseli sunt solutia optima pentru terenuri de sport, piste altetice, terenuri de joaca. Caracteristicile tehnice superioare ale pardoselilor sport turnate garanteaza conditii de joc la standarde europene.

Articol oferit de compania Stadt Construct