Gama de protecții cu rășini epoxidice Caparol Disboxid: Suprafețe de excepție cu emisii reduse, pentru clădiri cu cerințe speciale

În procesul de construcție a clădirilor noi cu cerințe speciale se recomandă utilizarea produselor Disboxid 420 E.MI Primer și 421 E.mi Coat.

Ceea ce rezultă sunt suprafețe de excepție cu emisii reduse, ce nu lasă nimic de dorit, atât din punct de vedere estetic cât și funcțional.

Clădirile pentru laboratoare sunt dintre cele mai solicitante construcții din punct de vedere tehnic. Pe lângă normele generale, sunt necesare suprafețe de pardoseală a căror execuție necesită o planificare minuțios studiată.

Pardoselile din aceste zone sensibile nu trebuie să fie rezistente doar la abraziune și zgâriere, ci și la substanțe chimice și totodată să fie ușor de curățat; iar cele 2 produse acoperă toate aceste criterii.

Un alt aspect care trebuie avut în vedere este îndeplinirea anumitor cerințe legislative în ceea ce privește siguranța în muncă dar și protecția mediului. În cazul produselor cu emisii reduse este vorba de finisaje de pardoseală care nu eliberează substanțe dăunătoare în aerul din încăpere. În funcție de solicitările la care trebuie să facă față – mai ales în laboratoare unde pe pardoseală pot ajunge diverse substanțe – se recomandă produsele Disboxid 420 E.MI Primer și 421 E.MI Coat. Acestea aparțin noii generații de rășini epoxidice pe bază de poliuretan pentru pardoseală – care fac față la solicitări intense, dar au în același timp o rețetă prietenoasă cu mediul – fiind asfel o metodă modernă de finisaj.

Aceste produse constituie sisteme universale în domeniul industrial, dar pot fi utilizate cu succes și în domenii ”sensibile” cum ar fi școli sau spitale.

Astfel, prin această soluție inovatoare, echipa Daw Bența reușește să faciliteze munca specialiștilor ce realizează clădiri cu cerințe speciale, oferindu-le 2 produse care se pliază pe absolut toate necesitățile unei astfel de construcții.