Parchetul care poate fi montat pe perete

Parchetul din lemn natural este si va fi in continuare o optiune rezistenta si ecologica pentru amenajarea locuintei. Insa cine a spus ca parchetul poate fi aplicat doar pe pardoseli?

BARLINEK, cel mai mare producator de parchet stratificat din lume, propune o gama larga de parchet stratificat realizat din specii de lemn nobil european si exotic, care poate fi montat atat pe pardoseli interioare, cat si pe pereti.

Parchet-barlinek

Cu ajutorul unui clips de montaj special proiectat si cu folosirea materialelor de finisare obisnuite, parchetul poate fi montat usor si rapid pe orizontala, pe verticala, pe diagonala, pe intregul perete, sau doar partial, exact asa cum doriti!

Varietatea de specii si finisaje ale lemnului si a latimii elementelor de parchet va ofera posibilitatea de a amenaja interioare care pun in valoare frumusetea lemnului.

Fabricat 100% din lemn natural, parchetul de la Barlinek ofera suprafete mai calde la atingere, care nu se electrizeaza si nu atrag praful, fiind o solutie ideala pentru persoanele care sufera de alergii. Fie ca e montat pe pardoseli, pe sistemele de incalzire prin pardoseala sau pe pereti, parchetul stratificat este o optiune de calitate.
Caracteristicile parchetului triplustratificat Barlinek:

  • Este realizat 100 % din lemn
  • Poate fi montat atat pe pardoseli cat si pe perete
  • Poate fi montat pe sistemul de incalzire prin pardoseala
  • Constructie stabila
  • Rezistent la schimbarile de temperatura si umiditate
  • Montaj independent si rapid
  • Lamelele de lemmn ofera posibilitatea de slefuire si renovare multipla a stratului de lac

Descopera produsele BARLINEK pe platforma ARHISPEC, cea mai mare arhiva cu specificatii de produse pentru constructii.