Descoperă peste 9417 oportunități de ofertare la proiecte cu necesar de pavaje și rigole drumuri în 2023

Analizând situația șantierelor urmărite prin intermediul platformei Victa.ro, au fost identificate 9417 de proiecte cu necesar de pavaje și rigole drumuri, în ultimul an. Aceste proiecte ocupă o suprafață totală a șantierelor de 34.49 milioane mp cu un necesar de 4.42 milioane mp de pavaj și 4.74 milioane ml, conform specificațiilor din caietul de sarcini, și presupun o investiție estimată la 137.02 miliarde lei.

Județul cu cele mai multe proiecte care necesită pavaje și rigole pentru drumuri în ultimul an este Timiș, cu un total de 1110 proiecte, urmat de București cu 769 proiecte și Cluj cu 781 proiecte. În contrast, la celălalt pol se află Teleorman, care înregistrează doar 27 proiecte, iar Ialomița și Călărași cu câte 32 proiecte fiecare.

Cel mai promițător sector pentru aceste materiale este cel al clădirilor rezidențiale, care cuprinde 6779 de proiecte ce includ în specificațiile lor necesarul de pavele și rigole. Pe locurile următoare se situează sectorul de retail, cu 1828 de proiecte, și apoi sectorul de infrastructură, cu 1080 de proiecte.

Pentru cei interesați de evoluțiile în domeniul construcțiilor și mai ales în ceea ce privește posibilități de ofertare pavaje și rigole drumuri, platforma Victa.ro oferă oportunități valoroase pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și pentru a explora proiecte promițătoare din județul tău.

SURSA ARTICOL