Cum poți construi un focar exterior cu elemente din beton vibropresat?

Grădina sau curtea din jurul casei este locul în care petrecem cea mai mare parte a timpului pentru a ne relaxa și a petrece timpul în compania celor dragi. Este important ca aceasta să aibă un aspect cât mai îngrijit și aerisit pentru a crea o senzație de confort și odihnă.

Însă, toamna pare că nu avem multe posibilități de amenajare a spațiului exterior din cauza stării capricioase a vremii și a frigului, care pot afecta elementele de decor. Dacă ai decis totuși că este timpul să îmbunătățești aspectul grădinii tale, dar nu vrei să investești o sumă mare de bani și vrei ca decorul să reziste în timp, noi îți recomandăm o soluție practică și de efect de care te poți bucura și în restul anului.

focar-elis1 focar-elis2

Un focar exterior este alegerea ideală pentru a crea o atmosferă specială în după-amiezile sau serile mai senine de toamnă, când îți poți invita prietenii în jurul unui foc de tabără tradițional. În plus, decorul poate fi completat cu câteva bâncuțe sau scaune și, pe lângă depănarea amintirilor, puteți pregăti rapid ceva de mâncare.

Un astfel de element decorativ îl poți realiza fără prea mult efort: formatul focarului este rotund și ai nevoie doar de 33 de capace de blocheți, pe care le îmbini ajutorul unor adezivi folosiți de regulă în montarea sobelor. Capacele de blocheți Compac III, disponibile în oferta Elis Pavaje, au un design îmbunătățit, apreciat atât de constructori, cât și de proiectanți.

Capacele de blocheți de la Elis Pavaje sunt fabricate din beton vibropresat, un material des folosit și apreciat datorită durabilității crescute și a rezistenței foarte bune la uzură dobândite prin tehnica de vibropresare. Capacele de blocheți sunt disponibile în varianta standard sau antichizat. Cele patru culori dintre care se pot alege produsele sunt: antracit antichizat, ciment, maro și teracotă.

Pentru mai multe informații despre acest produs, consultă oferta de produse ELIS Pavaje!