Peste 400.000 metri patrati de covor PVC specificati in proiectele din 2017

Folosite in special in amenajarea spatiilor sterile, spitalelor dar si a zonelor comerciale sau office, pardoselile PVC au avantajul de a fi rezistente, usor de montat, usor de intretinut si foarte usor de curatat. Popularitatea acestei solutii a crescut in ultimul an, iar acest lucru se reflecta si in cantitatile de covor PVC specificate in caietele de sarcini monitorizate de IBC Focus pe parcursul anului 2017.

Asadar, in ultimele 12 luni, la nivel national, in caietele de sarcini a 1138 de proiecte arhitectii au specificat 440483 de metri patrati de covor PVC.

Constructiile office si comerciale – cei mai mari clienti de covoare PVC

Chiar daca pardoselile PVC sunt folosite cu preponderenta in proiectele din domeniul medical stiintific, faptul ca astfel de proiecte sunt mai mici ca numar decat proiectele din alte domenii se traduce intr-un procent de doar 19% din totalul cererii.

Lider detasat in ceea ce priveste specificarea acestui produs pentru pardoseli este domeniul Office/comercial, responsabil pentru 41% din cerere, iar cele mai specificate branduri sunt TARKETT, Sika, Sonerg si Keter.

Afla din timp de proiectele care au nevoie de covor PVC sau alte tipuri de pardoseli. Solicita un demo gratuit cu asistenta virtuala de vanzari VICTA.ro.