Rasfoieste cel mai nou numar al revistei ARHISPEC Magazin si afla ce razboi se da intre femei si barbati in acest sezon

Am lansat al 7-lea numar al revistei ARHISPEC MAGAZIN!

Ne pregatim de o noua iarna si am setat deja termostatul la o temperatura confortabila. Problema este ca notiunea de confortabil difera de la femeie la…barbat si avem un studiu care sa dovedeasca acest lucru, pe care va invitam sa il cititi in paginile revistei.

Pentru ca dorim sa ne mentinem la curent cu tot ce se petrece in piata, am derulat un studiu la care ne-au raspuns peste 130 de firme de arhitectura din Romania. Astfel am aflat: ce tip de documente prefera arhitectii, de unde se informeaza dar si ce branduri de materiale recomanda in caietele de sarcini. In spatele acestui studiu sta si experienta noastra de 12 ani in studierea pietei constructiilor din Romania.

In incheiere va invitam sa lecturati si ce ne-a impartasit domnul Serban Tiganas, presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, intr-un interviu acordat in exclusivitate analizei anuale „Cele mai puternice 100 firme de arhitectură din Romania”, realizata de IBC Focus.

Articolul principal al editiei trateaza razboiul” care se da in sezonul rece intre femei si barbati. Conform unui studiu, 1 din 3 cupluri are o disputa privind temperatura din locuinta, iar 4 din 10 femei dau drumul la caldura fara ca partenerul lor sa stie. Va invitam sa cititi articolul complet AICI.

Din cuprinsul noului numar Arhispec Magazin:
– Studiu: Centralele de apartament pot dauna grav sanatatii!
– Materialul acuzat pe nedrept si argumentele care il disculpa
– Cum poti sa-i vinzi unui arhitect?
– 3 lectii de vanzari si marketing inspirate din istoria lifturilor pentru cladiri

Revista ARHISPEC MAGAZIN poate fi accesata GRATUIT AICI.