Cum NU se face masurarea gropilor din asfalt

Consiliul unui comitat din Anglia s-a gandit ca ar fi o extraordinara miscare de PR sa le arate oamenilor cum sunt gestionate plangerile in ceea ce priveste calitatea drumurilor si ce experti lucreaza la constatarea gropilor din asfalt. Asa a aparut pe retelele de socializare povestea inspectorului Darren.

Darren a fost trimis sa inspecteze o groapa in asfalt si dupa ce a constatat ca aceasta are sub 50 de milimetri, a ajuns la concluzia ca nu necesita nicio interventie. Pe pagina oficiala de Twitter a consiliului chiar a fost pusa o poza prin care sa fie demonstrat acest lucru, insa ridicolul tehnicii de masurare i-a facut pe oameni sa reactioneze foarte vocal la „abilitatile” lui Darren in masurarea gropilor.

Tweet-ul original transmis de consiliul comitatului Cheshire West din Anglia:

Prin metoda Darren oameni au inceput sa isi masoare cazile de baie, chiuvetele, ba chiar i-au cerut lui Darren sa masoare un canion, poate, poate o fi avand sub 50 mm adancime.

Surse foto: Twitter; sursa articol: boredpanda.com

Vrei sa stii ce lucrari de infrastructura sa deruleaza in 2018 in Romania? Intra pe victa.ro si beneficiezi de un demo live gratuit.