EMS Floor Group: un nou director general pentru România și Ungaria

Silviu Toader este noul director general al EMS Floor Group pentru România și Germania și reprezintă grupul de companii specializate în aplicarea de pardoseli pe bază de rășini, cu sediul central în România, cu operațiuni în cinci state din Uniunea Europeană.

Noul director general are peste 20 de ani de experiență în vânzări și dezvoltare de business și a absolvit Facultatea de Instalații din cadrul Universității de Construcții din București în 1996. În cei peste 20 de ani de activitate profesională a acumulat experiență în vânzări, marketing, logistică și dezvoltarea de business. Ultimii 10 ani ai carierei au fost împărțiți între boardul unei multinaționale americane, cu activitate în România și poziția de director executiv al unei alte companii din industria farma, respectiv 3M, Omega Pharma-Perrigo, Imedica România.

Sursa: profit.ro

”Orientarea către vânzări este foarte potrivită cu nevoile prezente și viitoare ale EMS. Suntem extrem de încrezători în alegerea făcută și suntem convinși că această mișcare strategică ne va ajuta să atingem obiectivele multianuale la nivel de grup”, a declarat Claudiu Baciu, confodator EMS Floor Group.