Cum arata viitoarea baza sportiva a Clujului la jumatatea termenului de executie

Conform ZiardeCluj.ro, suprafata pe care se vor amenaja terenurile de minifotbal a fost asfaltata, stalpii metalici de iluminat montati si a inceput lucrul la treptele amfiteatrului. In urmatoarea etapa se va turna stratul de nisip la pista de alergare si se ridica zidurile cladirilor administrative ale parcului.

Baza Sportiva ClujDin totalul suprafetei de aproape 94.000 mp, suprafata verde totala (gazon, padure) va fi 64.735,50 mp. Investitia presupune realizarea de alei si piste (alergare, role si ciclism), diverse terenuri sportive (fotbal tenis, baschet, beachvolei, badminton, skate, escaladare, fitness), loc de joaca pentru copii, precum si a unui parc cu dotari, painball, amfiteatru in aer liber, zona verde cu plante perene si in zona terenurilor sportive, zona impadurita, cladiri: polivalenta, alimentatie publica, administratie, suprafete carosabile, spatii de circulatie, drumuri de incinta, platforme parcari, imprejmuiri si accese, iluminat exterior (ambiental), retele de apa si canal, racorduri.

Baza de agrement va avea o strada, parcari, ale si alte platforme betonate in suprafata de 13.485 de mp, terenuri sportive, piste alergare, ciclism, role, fitness si locuri de joaca pe o suprafata de 13.383 mp, o suprafata verde cu gazon si padure, pe 64.735 de mp (fata de 10.000 de mp cati sunt la Iulius Park).

Baza Sportiva Cluj2

Finantarea se va face din fonduri locale, iar de la demararea lucrarilor totul va fi gata in 6 luni. Suprafata totala a bazei de agrement este de 93.659 de mp. Suprafata construita la sol: 2.055 mp. Data atribuirii contractului de executie: 03.08.2015.

Stadiu: lucrarile au fost demarate, potrivit celor mentionate de dl. Murar. Dansul a precizat ca a fost contractata pardoseala. Oferte orientative de materiale se pot trimite pe adresa de email a constructorului.

Baza Sportiva Cluj4

Baza Sportiva Cluj5

Baza Sportiva Cluj6

Baza Sportiva Cluj7

Baza Sportiva Cluj8

Sursa galerie foto Ziardecluj.ro