3 clădiri de birouri de dimensiuni mari care urmează să fie construite

Conform asistentei de vânzare la șantiere VICTA, orașul București a generat în ultimele 4 luni cel mai mare număr de proiecte de tip birouri/comercial în faze incipiente de intenție, proiectare sau autorizare. Iată 3 astfel de proiecte importante:

1. Cladire birouri Globalworth Square, București

Proiectul se ridică la o valoare estimată de cca. 34 mil RON și 20.000 mp. Beneficiarul proiectului a informat echipa de cercetare IBC Focus că proiectul se află în prezent într-un stadiu incipient, în luna decembrie a anului 2018 preconizându-se selecționarea antreprenorului general.

2. Clădire birouri S+P+3E+4Er, Craiova, județul Dolj

Un nou proiect de birouri se pregătește în județul Dolj pe o suprafață de aproximativ 5.000 mp. Conform beneficiarului, în prezent se lucrează la obținerea autorizației de construire, în primăvară urmând să fie demarată construcția.

3. Clădire birouri P+8E, Iași

Proietul se află în etapa de autorizare, în această perioadă derulându-se ofertarea pentru materiale de construcție. Conform informațiilor circulate în presă, destinația imobilului va fi cea de centru de afaceri, terenul având o suprafață de 700 mp, iar investiția ar fi 2-4 milioane euro.

Cum poți și tu să ofertezi eficient la aceste proiecte? Cere un demo gratuit cu singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere VICTA: www.victa.ro