Creste competitia pe piata europeana de parchet!

Conform unei analize realizate de Interconnection Consulting Group – Austria, piata europeana de materiale pentru pardoseli (parchet si podele din lemn) s-a majorat in 2015, dupa o perioada indelungata de stagnare, care a survenit unei scaderi puternice in primul an de recesiune, sporind cu +2,2% din punct de vedere cantitativ.

Pentru intervalul urmator, in perioada 2016-2019, este preconizata o majorare de 2% pe an, ca volum. Acest lucru se va intampla pe fondul unei scaderi a pretului si, implicit, a profitabilitatii marilor producatori de astfel de produse destinate amenajarii incintelor. Motivul? Intensificarea exercitata de fabricantii din Europa de Est si Asia.

pardoseli-lemn

Studiul, care a cuprins 11 tari europene, constata ca in 2015 au crescut vanzarile de parchet si pardoseli din lemn pe batranul continent.

Esti producator de parchet si pardoseli din lemn? In conditiile in care necesarul acestui tip de produse e in crestere si competitia este tot mai mare, asigura-te ca arhitectii te specifica in caietele lor de sarcini. Fa-ti cont pe ARHISPEC.