Confort Construct & Instal – cel mai mare targ de constructii si instalatii din Vestul Romaniei – EXPO Arad, 17-20 martie 2016

cci_aradCamera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza la EXPO Arad in perioada 17-20 martie, a XXII-a editie a targului international Confort Construct & Instal.

In cadrul targului vor fi prezente firme producatoare si comerciante de produse si servicii care ofera tehnologii si materiale de constructii, decoratiuni interioare, tehnologii, echipamente si materiale pentru instalatii de incalzire, climatizare, electrice si sanitare, energii regenerabile, imobiliare.

Confort Construct & Instal de adreseaza atat specialistilor, cat si publicului larg si isi propune sa promoveze produse si servicii folosite pentru constructia, renovarea sau modernizarea locuintelor, oferte de noi tehnologii si materiale pentru constructiile civile si industriale, solutii moderne pentru reducerea costurilor de constructie si intretinere a cladirilor.

Confort Construct&Instal aduna in fiecare an peste 80 de firme din Romania si Ungaria. Organizatorii au pregatit si pentru editia din acest an intalniri de afaceri intre firme romanesti si straine, cu scopul de a oferi acestora sansa de a gasi noi contacte, parteneriate si oportunitati de afaceri.

Obiectivul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad este de a oferi agentilor economici posibilitatea sa isi prezinte oferta de produse si servicii specialistilor si publicului larg, sa  atraga noi clienti si sa gaseasca oportunitati pentru dezvoltarea afacerii.

 

CONFORT CONSTRUCT & INSTAL 2016 va avea loc la EXPO ARAD, al doilea centru expozitional, ca marime, din Romania, locatie care dispune de spatii generoase si dotarile necesare pentru organizarea de targuri, expozitii, congrese, evenimente de firma si private.

 

Informatii si inscrieri: +40.257.280 800, +40.730.188 291, cimi.enache@ccia-arad.ro