Tendințe pentru pardoselile rezidențiale exterioare în 2021

Valoarea unui spațiu extraordinar nu poate fi subestimată. Indiferent dacă vă folosiți spațiul pentru a găzdui un gătar sau doar pentru a sta la soare într-o duminică, ar trebui să îi acordați o atenție la fel de mare precum spațiului interior.

Pardoseala exterioară se referă la terasă, trotuar sau alei. Dacă doriți să revitalizați zonele exterioare, luați în considerare aceste idei de pardoseli:

Placi de portelan 

Una dintre cele mai mari tendințe emergente de pardoseală din 2021 este aducerea stilurilor de interior în zonele exterioare. Făcând acest lucru cu materiale funcționale și naturale construite pentru a rezista la intemperii, proprietatea dumneavoastră va avea un stil mai coeziv, conectând cu adevărat spațiile de locuit interioare și exterioare.

Una dintre cele mai populare modalități de a face acest lucru este utilizarea plăcilor porțelanate. Potrivite atât în ​​interior, cât și în exterior, acestea sunt un plus atemporal pentru orice proprietate.

Plăcile porțelanate sunt ușor de întreținut și rezistente la apă. Cu o gamă variată culori și modele, sunteți sigur că veți găsi o opțiune care să vă completeze perfect stilul.

Pavele cu aspect de lemn

O altă modalitate de a aduce o notă de stil interior în spațiile exterioare este de a folosi pavele care imită aspectul lemnului. Evident, parchetul din lemn nu este construit pentru a supraviețui în aer liber; daunele cauzate de apă și soare reprezintă o amenințare prea mare. 

Cu toate acestea, folosind pavele care imită aspectul lemnului, puteți adăuga căldura, farmecul rustic și estetica naturală a lemnului, fără să vă faceți griji de elemente naturale.

juppsfloorcoverings.com
Modele unice

Livingul și bucătăria nu sunt singurele locuri în care o suprafață distinctă cu modele va aduce un plus de personalitate. Utilizând plăci cu modele unice pentru pardoseala exterioară, puteți lăsa cu adevărat ștampila personală pe proprietate. Aceasta poate fi o mișcare foarte îndrăzneață, dar de ce să nu faceți din spațiul exterior un loc care să vă reprezinte?

Caramidă

Caramida a fost un pilon de design atât pentru interior cât și pentru exterior de generații, datorită naturii sale atemporale și flexibilității pe care le oferă. Este ușor de construit și incredibil de durabilă. Puteți fi siguri că pardoselile exterioare din cărămidă vor rezista la fel de mult ca proprietatea dumneavoastră.

Pavele mari

Dacă sunteți un fan al designului contemporan, pavele de dimenasiuni mari sunt o alegere bună. Alegeți o culoare monocromatică care se potrivește zonei dumneavoastră exterioare și lăsați stilul curat și atemporal al pavelelor să se încadreze perfect în decor. Dimensiunile lor mari și stilul curat permit peisajului să vorbească de la sine. 

Beton colorat 

Unul dintre cele mai ieftine materiale pentru pardoseli exterioare, betonul colorat este incredibil de ușor de curățat și foarte durabil. Popular în design-urile contemporane pentru a oferi atât o textură elegantă, cât și suprafețe netede, betonul este o tendință în design-ul exterior care există de ceva vreme.

Cu toate acestea, tendința în 2021 este de a vă personaliza betonul prin colorare, ștanțare și adăugare de texturi. Nu numai că obțineți culori bogate, dar este mai ușor de întreținut și de curățat decât pardoseala standard din beton.