Avantajele pardoselilor din beton elicopterizat

Betonul elicopterizat este recomandat pentru realizarea pardoselilor in zonele cu trafic intens precum halele industriale, spatiile de depozitare, parcarile auto, centrele comerciale si a oricaror suprafete care trebuie acoperite cu un strat foarte dur de beton, rezistent la actiunea factorilor mecanici, chimici, climaterici.

Pardoseala din beton elicopterizat este un sistem bazat pe realizarea unui strat din beton cu caracteristici speciale caruia, dupa intindere si nivelare, ii este aplicat cu un strat proaspat special, compus din cuartz , minerale ciment si pigmenti de culoare care duc la obtinerea produsului finit cu suprafata foarte dura si rezistenta. Betonul elicopterizat a devenit o tendinta puternica in ultimii ani datorita faptului ca este usor de intretinut, rezista in timp si este usor de aplicat cu echipamente specializate.

Avantajele betonului elicopterizat:

  • Intretinere usoara – orice tratament de curatare aplicat acestui tip de podea se face rapid si eficient. Deoarece suprafata este densa si grea, nu exista loc pentru murdarie sau fisuri
  • Durabilitate – pardoseala elicopterizata/lustruita este extrem de durabila fiind adesea aleasa pentru spatii industriale, unde solicitarile mecanice sunt mari
  • Design – gama larga de culori ce pot fi aplicate
  • Rezistenta ridicata la uzura
  • Proces de punere in opera foarte scurt

Ai nevoie de pardoseli rezistente pentru proiectele tale? Alege o echipa de specialisti in domeniu!

Cu peste 18 ani de experienta la cel mai inalt nivel in domeniul realizarii de pardoseli elicopterizate și beton amprentat in Spania, domnul Prata Nicolae a fondat in 2014 PFA Prata Nicolae – societate care ofera, la nivel national lucrari de calitate in acest domeniu.

„Folosim materiale de calitate si lucram cu cele mai moderne unelte si scule pentru a va putea oferi satisfactia lucrarilor contractate de noi. Suntem o echipa tanara si serioasa, care isi face treaba bine si in timp util. Ne deplasam oriunde in tara si te ajutam sa iei cele mai bune decizii referitoare la pardoselile de beton elicopterizat si de beton amprentat.”

Alege o pardoseala din beton elicopterizat pentru proiectul tau! Solicita o oferta de pret completand formularul de mai jos sau la datele de contact: email betonelicopterizat@yahoo.ro | tel: 0742930264 – 0751937012.