Cel mai mare dezvoltator de clădiri de birouri din Europa, a inaugurat prima pistă de alergare rooftop din România

Pista are o lungime de 280 de metri și se află pe acoperișul clădirilor Campus 6.2 și 6.3 din București, la o înălțime de 42,25 de metri. Pista de alergare de pe acoperișul clădirilor Campus 6.2 și 6.3, situate pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 6L, este prevăzută cu două benzi circulare care fac ocolul acoperișului, oferind o priveliște 360° asupra Bucureștiului.

Lungimea totală a pistei este de 340 de metri, incluzând și pistele cu trasee adiacente, iar cel mai mare traseu are 280 de metri. La construcția pistei, realizată de o companie specializată, s-au utilizat cca. 12 m cubi de tartan (cca. 13 tone), pe o suprafață totală de 904 mp. Pista de alergare a avut o perioadă de execuție de 4 săptămâni, a fost realizată doar după ce construcția propriu-zisă a clădirilor Campus 6.2 și 6.3 a fost finalizată complet și a avut un cost de aproape 180.000 de euro.

Sursa: retail-fmcg.ro

„Skanska și-a asumat misiunea de a modela clădirile și comunitățile pe care le formează în moduri care ajută oamenii să prospere și să performeze la cele mai înalte standarde. Clădirile Skanska încurajează o cultură a sănătății și stării de bine, toate exprimate printr-o varietate de elemente inovatoare, așa cum este și pista de alergare de pe acoperișul Campus 6.2 și 6.3, prima pistă de alergare rooftop de pe o clădire de birouri”, spune Raoul Mihalca, Project Manager în cadrul diviziei de dezvoltare a Skanska CEE în România.