Bai placate cu piatra naturala si sali de curs cu parchet din lemn masiv pentru o universitate din Brasov

Universitatea Transilvania Braşov a lansat ieri licitaţia pentru reamenajarea interioară a parterului Corpului T, de pe Bulevardul Eroilor, lângă fostul Palat al Telefoanelor. Potrivit anunţului postat pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), valoarea investiţiei se ridică la 284.909 lei, fără TVA (339.041 lei cu TVA).

Printre altele, în caietul de sarcini se arată că în cele 7 săli de curs se va monta parchet din stejar masiv calitatea I-a, lamelar, iar în hol se va recondiţiona mozaicul existent. În ceea ce priveşte grupul sanitar, la acesta se vor monta pardoseli placate cu piatră naturală Karina Grey light, fără fisuri. Tot din piatră naturală vor fi realizate şi glafurile de la ferestrele din hol şi grupurile sanitare, condiţia fiind ca acestea să fie dintr-o singură bucată. De asemenea, sălile de curs şi holurile vor fi iluminate cu lămpi de tip LED, cu lumină caldă. Totodată, se vor efectua lucrări la instalaţiile termice şi electrice.

Universitatea Transilvania aşteaptă ofertele de la potenţialii constructori până la data de 29 ianuarie, iar firma care va obţine contractul va trebui să termine lucrările în termen de cinci luni de la data deschiderii şantierului.

Sursa articol: bzb.ro