Analiza: Ce tip de terenuri de tenis se construiesc in Romania?

Piata pardoselilor sportive din Romania este influentata direct de piata proiectelor de investitii de baze sportive. Daca luam in calcul faptul ca cele mai multe terenuri sportive sunt realizate in cadrul bazelor de sport, vrem sa aflam care este tendinta in Romania si ce tip de suprafete de joc la terenuri de tenis sunt recomandate si mai ales proiectate de catre arhitecti la ora actuala.

teren de tenis infopardoseliPentru a avea o statistica clara asupra acestui trend, am analizat in decursul ultimelor 12 luni peste 250 de proiecte de investitii in cadrul carora au fost specificate produse din categoria terenurilor sportive. Din acestea, rezultatul a fost analizat pe un esantion de 65 de proiecte de baze sportive insumand un total de 80 de terenuri de tenis.

Tendinta pe care o observam analizand aceste investitii este ca intr-un procentaj de peste 95% din acestea, solutia pentru tipul pardoselii sporive a fost zgura. Insa, daca ne raportam la tendinta la nivel mondial, observam ca la tot mai multe turnee de tenis din lume sunt folosite terenurile cu suprafete rapide (Hard courts) de joc in detrimentul terenurilor de zgura.

Ne propunem in urmatoarele saptamani sa aflam din mai multe perspective de ce exista aceasta preferinta in tara noastra si ce cauzeaza tendinta de a se folosi zgura drept solutie de pardoseala sportiva cand vorbim de terenuri de tenis.
Rachete si minge de tenis - InfoPardoseli
Intre timp, daca in planul de marketing aveti si intentia de a ajunge cu produsele catre cei care acum proiecteaza sau construiesc baze sportive si terenuri de sport in Romania, cu doar un click pe imaginea de mai jos va oferim gratuit un cont de promovare catre cei care influenteaza acum piata terenurilor sportive.

Banner call2action teren tenis