Cat costa pavarea a 540 mp de spatii de joaca

Saptamâna trecuta, au fost finalizate lucrarile de reabilitare la doua dintre cele 47 locuri de joaca amenajate in asociatiile de proprietari din Bârlad. Este vorba despre cel din asociatia de proprietari nr. 7 (in zona Stadion) si cel din asociatia de proprietari nr. 22 (vis-a-vis de sediul Politiei Locale), in cazul carora au fost inlocuite echipamentele defecte si gardurile ce le imprejmuiesc.

Acum, tot ce mai trebuie facut inainte sa fie redeschise este ca suprafata de pamânt ori de pietris pe care, in prezent, se joaca prichindeii sa fie acoperita cu un pavaj din cauciuc special pentru parcurile de copii.

Reamenajarea si modernizarea celor doua locuri de joaca este o investitie in valoare de 106.814,40 lei cu TVa, iar lucrarile sunt realizate de SC Dupex SRL Sebes, judetul alba”, au precizat oficialii primariei.

118.881 lei – pentru 540 metri patrati de pavaj de cauciuc cu dimensiunile 250x250x45 mm, cu montaj si transport – este suma prevazuta in bugetul primariei, conform articolului de aici.

In luna noiembrie pe Victa.ro au fost publicate santiere la care este nevoie de 11.500 mp de pardoseli cauciucate pentru locuri de joaca. Vrei sa ofertezi? www.victa.ro