Acoperisul verde de la Milucon – Cu un pas mai aproape de natura catre reinventarea urbanismului

Rezultatul urbanizarii si al avansului tehnologic extrem de rapid este mediul poluant in care traim, iar spiritul civic al fiecaruia trebuie sa ne impinga sa gasim solutii inovative pentru  a schimba fateta betonata a cladirilor ce ne inconjoara. Acoperisul verde este unul dintre instrumentele pe care le putem folosi pentru a reinventa orasele noastre si a contracara urbanizarea rapida care are loc atat la nivel national, cat si mondial.

Compania Milucon asigura servicii complete pentru cercetare, design si implementare, suport si administrare a constructiilor de acoperis verde pentru a ne asigura un viitor mai bun, mai curat, mai verde.

Alte servicii oferite de compania Milicon includ: hidroizolatii pentru spatii rezidentiale sau industriale, firme private si de stat, montare pardoseli de exterior sau interior, consultata de proiectare si implementare la locatie.

Beneficiile adoptarii solutiilor ecologice pentru acoperis – Acoperisul verde Milucon

Acoperisurile verzi reduc nivelul de scurgere al apei de ploaie. In timpul ploilor abundente, scurgerile pot afecta infrastructura de aprovizionare cu apa sau sistemele de scurgere a acesteia, deteriorand materialele utilizate la izolarea teraselor.

Mediul de dezvoltare al plantelor realizat prin intermediul acoperisurilor verzi pastreaza apa de ploaie, pe care o utilizeaza la dezvoltarea acestora si returneaza o parte din apa in atmosfera prin evaporare.

In plus, retentia si intarzierea scurgerii apei de ploaie colectate pe acoperisurile conventionale contribuie, in timp, la deteriorarea infrastructurii de canalizare si a sistemelor de scurgere.

Acoperisul verde Milucon este solutia potrivita pentru a preintampina aceste daune si a reduce costul de administrare si reabilitare a teraselor, protejand constructia si contribuind la reducerea nivelului de poluare.

Acoperisul verde este o solutie eficienta pentru economia energiei electrice

Acoperisurile verzi reduc fluxul pierderii caldurii prin intermediul acoperisului si astfel se va utiliza mai putina energie electrica pentru incalzirea sau racirea spatiilor din interiorul cladirii. Umbrirea suprafetei acoperisului prin montarea acoperisului verde s-a dovedit a fi o solutie mult mai eficienta in comparatie cu solutii de termoizolatie care se aplica la interiorul si exteriorul cladirii.

Mai mult decat atat, conservarea energiei electrice este realizabila si prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera.

Durabilitate si protectie indelungata

Acoperisurile verzi acopera membrana de impermeabilizare a terasei, protejand-o de razele ultraviolete si fluctuatiile extreme de termperatura de pe parcursul anului. Aceasta protectie ajuta la extinderea duratei de viata a solutiilor implementate pentru izolatia acoperisului, avand o speranta de viata dubla fata de solutiile conventionale de izolare a teraselor.

Solutii ecologice pentru un viitor sigur

Acoperisul verde Milucon combina performanta sistemelor de impermeabilizare din domeniul constructiilor cu tehnologia si designul acoperisurilor ecologice moderne, personalizate in functie de locatie si suprafata.

Pentru a veni in intampinarea necesitatilor fiecarui client in parte, inginerii si tehnicienii Milucon gasesc solutii estetice si functionale, potrivite structurii fiecarui tip de spatiu: de la construirea de acoperisuri verzi si pana la solutii de hidroizolare.

Pentru a face un pas in fata catre un viitor mai sigur, mai aproape de natura si pentru a lupta impotriva gradului ridicat de poluare, compania Milucon sustine urbanizarea ecologica, infrumusetarea cladirilor, amenajarea de spatii verzi si proiecte de contructii sigure si durabile.

Website: www.milucon.ro | E-mail: office@milucon.ro | Numar de telefon: 0766 419 049