5 concepte spectaculoase de locuințe

Cu ajutorul Asistentei Virtuale de Ofertare la Șantiere – Victa – am întocmit o listă de proiecte aflate în diferite stadii: incipiente, de autorizare, de construcție sau chiar finalizate. Iată 5 proiecte rezidențiale cu concepte spectaculoase:

Vox Vertical Village, Timișoara

Una dintre caracteristicile Vox Vertical Village, pe lângă arhitectura impozantă, constă în peisagistica de excepție. Zone generoase de verdeață, terase mari și spații interioare aerisite; acestea sunt caracteristicile principale ale noului complex rezidențial din Timișoara. Imobilul beneficiază de terasele private ca spații dedicate relaxării, cu panorame asupra Timișoarei, grădinile comune, lobby-urile interioare. Unicitatea proiectului este totodată redată de procesul de implementare a proiectului de peisagistică, transferul plantelor și arborilor, biodiversitatea. Investiția în dezvoltarea Vox Vertical Village se ridică la 14 milioane de euro, termenul de livrare prevăzut fiind sfârșitul anului 2019.

West City Tower, Cluj-Napoca

West City Tower este cel mai înalt bloc de locuințe din România, cuprinzând 25 de etaje, 5 etaje de parcare, spațiu de joacă, 182 de apartamente, 2 lifturi, dintre care un lift panoramic. Construcția se afla la nivel de structura, zidărie și tamplărie.

Wings, Cluj-anpoca

Pe lângă arhitectura spectaculoasă, imobilul este pre-certificat RoGBC (Romanian Green Building Council) ca proiect verde – Green Homes, implicând crearea unor locuinţe sustenabile, minimizând impactul pe care construcţia sau operarea locuinţei îl are asupra mediului. In prezent proiectul este în construcție, edificându-se structura imobilului.

Stejeriș, Brașov

Proiectul are o priveliște deosebită asupra orașului, comunitate cu acces controlat în care vegetația rămâne abundentă prin grădini comune (grăsină panoramică deasupra orașului) și private (50% din suprafața terenului este spațiu verde), suprafețe mari, comprimare eficientă, terase largi și grădini private. Clădirile sunt dispuse pe un sit astfel încât să nu obstrucționeze legătura vizuală a apartamentelor cu Scheii Brașovului, vf. Tâmpa, vf. Postăvarul.

Turnurile gemene, Arad

Proiectul va fi amplasat pe malul Mureșului, acesta se află într-o fază incipientă, intenționându-se edificarea a 2 imobile cu 26 de etaje care vor fi solidarizate la etajele 20-21 printr-un element de legătură, acoperită cu o terasă verde. Suprafața construită prevăzută este de maxim circa 3000 mp. Prin reducerea pe verticală a suprafeţei construite vor rezulta o serie de terase circulabile care vor avea destinaţia de parcuri suspendate, totalizând o suprafaţă de 2.585,25 mp. Astfel, pe lângă zonele verzi care se vor amenaja pe terenul rămas neconstruit şi care vor avea o suprafaţă de aproximativ 3.237,63 mp, acestea vor suplimenta suprafeţele de spaţii verzi într-un procent considerabil.

Vrei sa afli cum poti sa transformi arhitectii in propria ta echipa de marketing si vanzari? Testeaza GRATUIT aici platforma VICTA