12 suprafete sportive in locuri ciudate

Cand vine vorba de terenuri de sport, ele sunt adesea situate in locurile obisnuite. Acestea sunt zone periferice ale oraselor, iar in marile orase sunt localizate in zone strict urbane. Dar, daca cautam mai atent, gasim unele pardoseli sportive plasate neobisnuit, pe care le putem numi unice.

Iar daca furnizezi pardoseli (sportive) si vrei sa le promovezi si sa fie incluse in proiectele obisnuite sau neobisnuite care se vor construi in Romania, fa-ti acum un cont de producator pe www.Arhispec.ro AICI. Mii de arhitecti, proiectanti, ingineri si investitori intra si cauta lunar detalii despre produse si materiale de pardoseli.

Mai jos sunt 12 exemple de pardoseli sportive inedite:

  1. Statiunea de golf Coeur d’Alene, SUA

Coeur d’Alene este un complex hotelier de lux in Idaho. Situat pe malul nordic al lacului Coeur d’Alene, complexul dispune de un port de agrement, facilitati pentru conventii, spa, precum si un notabil teren de golf cu 18 gauri. Hotelul are 338 camere si apartamente, iar turnul principal este cu 18 etaje.

Terenul de golf Coeur d’Alene este renumit pentru gaura numarul 14, care figureaza ca fiind pe singura insula verde mobila din lume. Construita pe o barja pe piste scufundate, insula este mutata zilnic prin calculator, iar distanta poate varia intre 87-183m.

Designerul Scott Miller a proiectat parcursul sa te simti ca intr-un parc, si de atunci a fost clasat printre cele mai bune statiuni pentru cursuri de golf din Statele Unite ale Americii de catre Golf Digest, Golf Magazine si altele.

1

11

  1. Stadionul Eidi, Insulele Feroe

Situat la doar cativa metri de Oceanul Atlantic, stadionul Eidi este gazda unor echipe de fotbal semi-profesionist ale Insulelor Feroe. In jurul stadionului este un spatiu atat de redus destinat spectatorilor, incat fanii sunt obstacolul mingilor “aiurea” in calea spre apa.

2

22

  1. Terenul de tenis de pe Burj Al Arab, Emiratele Unite Arabe

Cel mai inalt teren de tenis din lume se afla pe a patra cea mai inalta cladire din lume – Burj al-Arab din Dubai. Terenul are forma circulara, iar cand nu este sezonul pentru tenis, se foloseste ca si helioport.

Inaltimea exacta la care este terenul de tenis este necunoscuta, dar hotelul are 321m, iar terenul este situat foarte aproape de varful cladirii. In 2005, cand Roger Federer si Andre Agassi au fost la un turneu in Dubai, au fost invitati sa joace cateva seturi pe helioportul transformat in teren de tenis de la Burj.

33

DUBAI,- FEBRUARY 22: In preparation for the Dubai Duty Free Men's Open, tennis legend Andre Agassi of the USA and the World's No. 1 Roger Federer of Switzerland, couldn't resist the temptation to have a friendly 'hit' on the world's most unique tennis court, the Helipad of the Burj Al Arab, the world's most luxurious hotel. Standing 321 metres high on a man made island, the majestic Burj Al Arab is without doubt the most recognizable hotel in the world. The hotel's helipad, which is situated 211 metres high covers a surface area of 415 square metres. Roger Federer is the reigning champion of the Dubai Duty Free Men's Open and is making his third appearance in the tournament. For Agassi this is his first time to appear in the ATP tournament where he has already progressed to the second round having beaten Radek Stepanek of the Czech Republic. The pictures were taken on February 22, 2005, in Dubai, United Arab Emirates. (Photo by David Cannon/Getty Images)

Continuarea galeriei foto in revista Infopardoseli AICI …

Dupa cum vedeti, oricat de neobisnuite ar fi constructiile prezentate, toate au o pardoseala. Daca furnizati pardoseli si doriti notorietate in randul celor care construiesc si au nevoie de pardoseli, vedeti AICI pachetele de marketing Infopardoseli dezvoltate pentru: branding si notorietate in piata pardoselilor din Romania.