Zona Grozăvești devine tot mai atractivă pentru proiecte rezidențiale: Cereri de ofertă pentru parchet laminat și pavaj în noul proiect rezidențial

Sursa foto: https://www.businessmagazin.ro/

În contextul continuării transformărilor urbane din București, o nouă zonă devine atrăgătoare pentru investitorii imobiliari. Societatea de Investiții Financiare Banat-Crișana (SIF Banat-Crișana) a finalizat recent tranzacția cu terenul fostei fabrici „Tutunul Românesc” situat în zona Grozăvești. Această mișcare, gestionată de echipa CITR, reprezintă cea mai mare tranzacție cu terenuri în București din ultimii ani, consolidând interesul crescând pentru dezvoltarea urbană în această zonă.

La data de 11 ianuarie 2024, stadiul proiectului de construcție în zona Grozăvești arată că lucrările fizice nu au început încă. Proiectul se află în faza de autorizare și este temporar în stand-by. Cu toate acestea, investitorii sunt invitați să trimită oferte pentru materialele necesare la adresele de e-mail asociate proiectului. Proiectul în curs de autorizare solicită oferte pentru aproximativ 600 mp de parchet laminat și 150 mp de pavaj. Detalii suplimentare pot fi găsite gratuit pe platforma Victa.ro, accesând ID-ul proiectului P296016.

Zona Grozăvești devine tot mai atractivă pentru proiecte rezidențiale, având în vedere proximitatea față de Orhideea și progresele în infrastructură, inclusiv modernizarea drumului către centura Capitalei și spre viitoarea autostradă A0.

Pe lângă terenul tranzacționat, care ocupă o suprafață de 62.491 mp, există și monumente istorice pe o porțiune de 19.923 mp din totalul terenului. În prealabil, la 10 octombrie 2019, compania anunța obținerea autorizației de construcție și stabilirea antreprenorului general. Chiar dacă detalii privind data exactă de începere a proiectului nu au fost furnizate, se acceptau oferte pentru materialele de construcție începând cu februarie 2020. La acea dată, suprafața și valoarea proiectului erau estimate.

Pentru cei interesați de evoluțiile în domeniul construcțiilor și mai ales în ceea ce privește posibilități de ofertare în domeniul finisajelor interioare, platforma Victa.ro oferă oportunități valoroase pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și pentru a explora proiecte promițătoare din județul tău.

SURSA ARTICOL