Vrei precizie maxima in realizarea pardoselilor?

Cum obtii o nivelare perfecta in plan orizontal sau vertical si ce iti  poate fi de mare ajutor in nivelarea rapida a suprafetelor largi? Fie ca vorbim de pardoseli, fixarea peretilor, acoperisurilor si tavanelor sau lucrarile la fatade, o nivela laser iti ofera precizie maxima in proiectele tale. Iar setul LAR 250 de la Stabila poate fi exact ceea ce cauti.

De ce sa folosesti laserul de rotatie autonivelant?

  • Este ideal pentru suprafete mari si pentru masurari frecvente
  • Poate nivela repede si cu precizie milimetrica suprafete foarte largi
  • Folosind mai multe receptoare electronice, poate fi utilizat de mai multi oameni deodata
  • Niveleaza pe distante mari atat in plan orizontal cat si in plan vertical

lar-250

Din punct de vedere tehnic, setul LAR 250 iti asigura precizie de ± 0.1 mm/m, zona de actiune de 350 m diametru, functie de reglare a inclinarii, sistem inteligent de monitorizare pozitionarii si protectie impotriva prafului si a ploii. Astfel, il poti transporta fara probleme oriunde pe santier, in medii dure sau periculoase. Va rezista cu brio prafului si loviturilor.

Setul contine nivela tip LAR 250, receptor electronic Tip Rec 300 cu suport de prindere pe stadie, telecomanda, ochelari pentru marirea gradului de vizibilitate a razei laser, placa de fixare, toate intr-o cutie din material plastic tip valiza.

Ofera-le precizie clientilor tai si alege sa lucrezi cu aparatura performanta. Mai multe modele de nivele laser STABILA gasesti pe ARHISPEC.