Târgul internațional Domotex 2021 de covoare și pardoseli va avea loc online

După ce a fost amânat inițial pentru 18-20 mai, DOMOTEX nu va mai avea loc în format hibrid de expoziție comercială în acest an. Situația pandemică face imposibilă planificarea și organizarea unei întâlniri fizice la Hanovra pentru cea mai importantă expoziție mondială de covoare și pardoseli.

În schimb, DOMOTEX va organiza un program digital live pentru prima dată, intitulat DIGITAL DAYS. Acesta va avea loc în perioada 19-21 mai 2021, și va evidenția schimbările din industrie și noile provocări pentru viitor.

Evenimentul online va oferi un nou mod de comunicare și interacțiune prin intermediul a numeroase prezentări, discuții live, speakeri de top și parteneri din întreaga industrie. Elementul principal al evenimentului este o conferință digitală care va aborda subiecte actuale și prospective din industria internațională a pardoselilor.

„Expozițiile comerciale precum DOMOTEX, care se caracterizează printr-un nivel foarte ridicat de internaționalitate pe ambele părți, printre expozanți și vizitatori, au o perioadă lungă de planificare. În urma creșterii recente a cazurilor globale de coronavirus, însoțită de restricții, avertismente și cerințe de carantină, acum a trebuit să luăm această decizie. Din păcate, pentru prima dată în istoria sa de 32 de ani, nu vom putea organiza DOMOTEX în 2021 ca o expoziție fizică pe terenul nostru expozițional din Hanovra. Nici un DOMOTEX hibrid nu este realist în situația actuală, deoarece ar necesita o anumită proporție de expozanți fizici și vizitatori la fața locului. Prin urmare, am decis să organizăm DOMOTEX ca un eveniment pur digital, pentru a oferi clienților noștri securitatea necesară planificării de acum înainte ”, a declarat dr. Andreas Gruchow, membru în Consiliul de administrație al Deutsche Messe AG.