SKOTECH SOLUTIONS – Inaugurarea Centrului de Experiență în Pardoseli

La începutul lunii Mai 2023, societatea SKOTECH SOLUTIONS din Brașov a inaugurat noul Centru de Experiență în Pardoseli!

Înființarea acestui nou Centru are ca scop crearea unui epicentru al domeniului de prelucrare mecanică a suprafețelor pardoselilor din România, un punct unde cele mai noi tehnologii din domeniu întâlnesc profesioniștii pardoselisti care vor să afle de aceste tehnologii, să testeze utilajele, consumabilele și produsele conexe cele mai performante.

Această inaugurare s-a bucurat de prezența reprezentanților a peste 50 de companii din acest domeniu, care au putut vedea cele mai noi utilaje și consumabile din piață.

Fiind dealerul exclusiv al grupului Husqvarna Construction în domeniul echipamentelor profesioniste de prelucrare a pardoselilor, societatea SKOTECH SOLUTIONS care se bucură de susținerea și sprijinul total al grupului Husqvarna, începând din luna Iulie 2023, lansează un program de Cursuri de Specializare în Pardoseli pentru profesioniștii din România. În cadrul acestor cursuri, participanții pot învăța secretele obținerii celor mai bune suprafețe prelucrate mecanic și chiar obținerea unor suprafețe perfecte de Husqvarna Superfloor, într-un timp cât mai scurt și cu o productivitate ridicată.

Cei interesați să participe la cursurile organizate de SKOTECH SOLUTIONS au posibilitatea de a se înregistra accesând această pagină!

Vă invătăm să urmăriți câteva fotografii de la evenimentul de inaugurare al acestui Centru de Experiență în Pardoseli, împreună cu un film de prezentare a acestuia. 

Pe această cale urăm echipei SKOTECH SOLUTIONS mult succes și îi felicităm pentru tot ce fac în vederea creșterii profesionalismului în domeniul pardoselilor din România!