Sud-Est: necesarul de pardoseli industriale în ultimele 3 luni

În ultimele 3 luni au fost monitorizate 229 proiecte industriale în Sud-Est la care se estimează necesar de pardoseli epoxidice sau din beton elicopterizat. Conform datelor analizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro,  acestea ocupă o suprafață de 631 mii mp, iar valoarea investițiilor se ridică la 635,66 milioane RON.

Cele mai multe astfel de investiții au fost identficate în Constanța (58 proiecte) și Galați (47 proiecte). De asemenea, au fost monitorizate și 37 proiecte în Vrancea, 36 în Buzău, 34 în Tulcea și 18 în Brăila.

SEGMENTAREA PROIECTELOR PE SUBDOMENII

Cele mai multe investiții industriale la care se estimează necesar de pardoseli epoxidice și din beton elicopterizat sunt spații de depozitare (119 proiecte). De asemenea, au fost identificate și 64 spații de producție, 17 spălătorii auto, 25 proiecte de zoo/bio tehnie și 32 ateliere de reciclare.

CE TIP DE FINANȚARE AU PROIECTELE ANALIZATE?

Mai mult de 92% dintre proiectele industriale monitorizate în octombrie sunt private. Mai exact, au fost identificate 211 investiții private, 2 publice și 16 cu finanțare public-privată.

TOP 3 ȘANTIERE LA CARE SE ESTIMEAZĂ NECESAR DE PARDOSELI INDUSTRIALE
  • Parc mixt: hale de depozitare și logistică, spații comerciale, spații de cazare și alimentatie publică – Constanța Business Park, faze succesive, Constanța, 210.000 mp
victa.ro
  • 4 hale pentru depozitare cereale P+1E, Tulcea, 7200 mp
  • Hală producție, depozitare și vestiare corp C5, Constanța, 5340 mp