Potențialul vânzărilor de mochetă în România: Peste 490 de proiecte în domeniul HoReCa

Valorificând această tendință, proiectele de construcție care presupun instalarea de mochetă oferă perspective financiare semnificative. Estimările indică o suprafață totală a proiectelor de peste 150.000 de mp, o cerere semnificativă în special in domeniul construcțiilor HoReCa.

Cât de mare este potențialul vânzărilor de mochetă în România?

Într-o analiză atentă, ne îndreptăm privirea către evoluția și cererea crescută pentru cererea de mochetă în ultimul an.

Numărul semnificativ de 496 locații de construcții care au necesitat integrarea mochetei, atât în sectorul privat, cât și în cel public.

Conform datelor oferite de platforma Victa.ro, un ghid util pentru proiectele de construcții, interesul se concentrează în special în domeniul Hotel&Relaxare, evidențiind preocuparea pentru durabilitate și eficiență în aceste sectoare.

În plus, sectorul comercial și clădirile destinate spațiilor de birouri se alătură valului de interes, conturând acest tablou al cererii de mochetă în România.

Pentru cei interesați de evoluțiile în domeniul construcțiilor și mai ales în ceea ce privește ofertarea de mochetă, platforma Victa.ro oferă oportunități valoroase pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și pentru a explora proiecte promițătoare în acest sector. Testează gratuit Victa.ro

Sursa articol