Aplicator de Pardoseli industriale? Vezi TOP hale pe care nu ai voie sa le ratezi in ofertare

In luna octombrie, IBC Focus a identificat proiecte la care este nevoie de 279.000 mp de pardoseala din beton.

Aplicator de pardoseli industriale

In plus, unul din cei mai puternici 100 constructori din Romania cauta oferte pentru pardoseala elicopterizata: 40.000 mp din care 3000 zona de frig in localitatea Lugoj, 18.000 mp de pardoseala in Bacau si 60.000 mp de platforma betonata in Arad.

De asemenea, poti sa ofertezi instant 25.000 mp de pardoseala epoxidica ce au fost identificate doar in ultimile 30 de zile. NU pierde sansa sa sa ofertezi zilnic 14.000 mp de pardoseala din beton sclivisita.

Vezi aici TOP-ul halelor pe care nu ai voie sa le ratezi in ofertare:

4.000 mp – Hala de productie si hala de depozitare produse farmaceutice in judetul Iasi
A fost finalizat proiectul tehnic, se asteapta eliberarea autorizatiei de constructie. Beneficiarul urmeaza sa stabileasca antreprenorul.

7.500 mp – Extinderea unui centru de productie in judetul Cluj
Lucarile vor demara saptamana viitoare. Antreprenorul a mentionat ca ofertele pot fi transmise exclusiv pe adresa de email. Firma are o mare parte din furnizori deja stabiliti.

22.000 mp – Hala  de productie cablaje auto, parcari si spatii verzi in judetul Bistrita
Lucrarile sunt in desfasurare, in prezent se lucreaza la finisaje, conform antreprenorului. Se pot trimite oferte generale de materiale, pe adresa de email.

14.000 mp – Hala productie cabluri in judetul Mures
Sunt obtinute autorizatiile necesare construirii, iar lucrarile vor demara de anul viitor. Sunt asteptate oferte pe adresa de email a beneficiarului.

13.000 mp – Construire spatii de productie si administrative in judetul Satu Mare
In curand se vor finaliza lucrarile la partea de structura, a mentionat beneficiarul. Dansul a precizat ca de achizitii se ocupa antreprenorul.

8.000 mp – Unitate de productie componente vagoane, sediu administrativ si anexe in judetul Sibiu
Este in desfasurare stabilirea antreprenorului. In curand pot fi purtate discutii legate de subantrepriza si furnizare materiale.

4.000 mp – Hala de productie cabluri in judetul Bistrita
Au fost depuse documentele pentru eliberarea autorizatiei de constructie. Dupa spusele beneficiarului inca nu a fost stabilit un antreprenor pentru lucrare, au fost purtate discutii pe acest segment insa nu e nimic definitivat.

4.500 mp – Depozit si birouri in judetul Sibiu
Este in desfasurare selectia de oferte pentru stabilirea antreprenorului. Dupa stabilirea antreprenorului, pot fi purtate discutii legate de subantrepriza si furnizare materiale.

95.000 mp – Spatii de productie si de depozitare in judetul Satu Mare
Este vorba despre un proiect de amploare care include constructia unor spatii de productie si de depozitare, cu suprafata totala de 95.000 mp. Investitia se va realiza in doua etape. A fost stabilit antreprenorul general, urmeaza ca in curand sa fie incepute lucrarile la terasamente.

Aplicator de pardoseli industriale?

Completeaza-ti datele mai jos si incepe sa ofertezi de azi marile proiecte de maine !