Planificare și Estimări Materiale pentru Acoperire Pardoseală: Modernizarea Școlii Gimnaziale Speciale din Sfântu Gheorghe

Proiectul de extindere și modernizare a Școlii Gimnaziale Speciale din Sfântu Gheorghe avansează conform planificărilor stabilite. La data de 22.05.2024, semnele de progres sunt evidente, iar stadiul lucrărilor indică un pas important în direcția îmbunătățirii infrastructurii educaționale.

Una dintre cele mai recente actualizări ale proiectului arată că finisajele exterioare au fost finalizate, marcând o etapă importantă în procesul de renovare. Această realizare nu numai că îmbunătățește aspectul estetic al clădirii, dar și indică faptul că lucrările exterioare majore sunt încheiate, deschizând calea pentru activitățile interioare.

Planificare Eficientă pentru Finalizarea Lucrărilor: Estimări și Resurse

Pe măsură ce finisajele exterioare sunt completate, atenția se îndreaptă acum către interiorul școlii. La data menționată, muncitorii sunt angrenați în lucrările interioare, concentrându-se pe amenajări și detaliile care vor face ca spațiile să fie funcționale și confortabile pentru elevi și cadrele didactice.

Pentru a asigura finalizarea cu succes a lucrărilor la proiectul de construcție, sunt necesare estimări precise și resurse adecvate. În acest sens, pentru finisajele interioare și exterioare ale clădirii în lucru, au fost stabilite următoarele estimări:

Finisaje Interioare

Pentru finalizarea finisajelor interioare, s-au estimat cantitățile următoare de materiale:

  • 191 mp parchet laminat
  • 23 mp parchet lemn masiv
  • 526 mp pardoseli sportive outdoor

Aceste estimări sunt esențiale pentru planificarea și achiziționarea adecvată a materialelor necesare, asigurând că lucrările interioare vor fi finalizate conform standardelor și specificațiilor proiectului.

Finisaje Exterioare

Pentru finisajele exterioare, estimările includ:

  • 148 mp pavaj

Pentru cei interesați să exploreze și să profite de aceste oportunități, platforma VICTA.ro poate fi accesată la adresa https://victa.ro/.

SURSA ARTICOL