Institutul Național de Endocrinologie C.I. Parhon va intra în reparații capitale ale pavimentului din curtea interioară și a căilor de acces la spital

Conform informațiilor furnizate de Victa.ro – singura asistentă virtuală de ofertare la șantiere din România, Institutul Național de Endocrinologie C.I. Parhon, București anunță demararea unei ample operațiuni de reparare capitală a pavimentului în curtea interioară și căile de acces la Spital.

Procedura de atribuire a contractului pentru proiectarea tehnică și antrepriza aferentă a fost reluată la data de 15.12.2023, ofertele putând fi depuse până la 28.12.2023 și rămânând valabile până la 28.03.2024. Proiectul vizează îmbunătățirea infrastructurii pentru o experiență mai fluidă și sigură în cadrul instituției.

Această inițiativă vine ca urmare a necesității de a repara și moderniza pavimentul din curtea interioară și căile de acces la Spital, contribuind astfel la crearea unui mediu mai sigur și eficient pentru pacienți, personal medical și vizitatori.

Institutul Național de Endocrinologie C.I.Parhon, înființat în anii 1935-1936 sub îndrumarea profesorilor C.I. Parhon și M. Milcu, are o istorie bogată și contribuții semnificative la dezvoltarea endocrinologiei în România. Situat în clădirea Sanatoriului Saint Vincent de Paul, pe Bvd. Aviatorilor nr. 34-36, Sector 1, instituția își desfășoară activitatea într-un cadru istoric, continuând să evolueze și să servească comunitatea medicală.

Printre lucrările propuse în cadrul proiectului de reparare capitală se numără curățarea suprafețelor asfaltate, decaparea asfaltului, reconfigurarea zonelor verzi și parcărilor, realizarea unui sistem de recuperare a apelor pluviale, precum și reparații și renovări ale canalizării. Detaliile tehnice sunt disponibile în documentația atașată procedurii.

Pentru a efectua aceste intervenții, estimăm că va fi necesar un pavaj de aproximativ 1452 metri pătrați și rigole pentru drumuri în lungime de 881 metri iar valoarea acestor lucrări fiind estimala la 3.48 milioane de lei.

Ofertanții au posibilitatea să solicite clarificări până la 9 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor, iar autoritatea contractantă se angajează să răspundă la aceste solicitări în aceeași perioadă. Institutul National de Endocrinologie C.I. Parhon este dedicat asigurării unei infrastructuri de calitate și a unui mediu optim în beneficiul întregii comunități medicale și a celor care apelează la serviciile sale.

Află primul ce proiecte în construcții au necesar de pavaje, folosind platforma Victa.ro – singura asistență virtuală de ofertare la șantiere

Cu siguranță, platforma Victa.ro reprezintă o resursă valoroasă pentru cei implicați în industria construcțiilor, în special atunci când vine vorba de proiecte care necesită soluții de pavaje spații exterioare. Victa.ro îți oferă posibilitatea de a explora proiectele disponibile și de a aplica pentru cele care se potrivesc expertizei tale.

SURSA ARTICOL