PLACARI FAINE GRUP – Partenerul tău de încredere

Placari Faine Grup activează în domeniul placărilor din anul 2012 iar în toată această perioadă am executat multe lucrări importante. Suntem unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de placări din România. Ce ce recomandă? În primul rând seriozitatea, care este de altfel și misiunea noastră, dar și rapiditatea de care dăm dovadă și care este confirmată de clienții noștri.

Principalii noștri clienți sunt lanțuri de magazine retail precum LIDL, Kaufland, Penny, Profi și mall-uri precum: Iulius Mall Cluj-Napoaca, Iulius Mall Timișoara, Vivo Cluj-Napoca, Auchan Cluj-Napoca etc. De anul acesta ne-am și extins astfel că executăm și lucrări rezidențiale precum Isho Timișoara și NordMark Residence Pitești.

Placari Faine Grup oferă servicii de montaj și furnizare plăci ceramice, furnizare capace pentru cămine de vizitare, furnizare materiale de construcții, furnizare ștergătoare profesionale, dar și consultanță în domeniul placărilor.

Proiecte realizate:
  • Therme București – placare cu gresie și faianță, placare bazine de înot
  • Fântâni Piața Unirii București – placare fântâni
  • Lanțuri de magazine LIDL, Kaufland, Penny, Profi, Auchan – placări gresie și faianță
CONSULTĂ WEBSITE-UL PLACARI FAINE GRUP PENTRU MAI MULTE DETALII PRIVIND OFERTA DE SERVICII A COMPANIEI
Obiective pentru anul în curs

Pentru anul în curs avem contractate lucrări noi precum: Sala Polivalentă Oradea, Piața Pitești, proiecte complet noi pentru activitatea noastră, dar în continuare și în paralel executăm montaj pentru LIDL, având deja la început de an, contractate 10 magazine, dar și pentru Kaufland și Penny.

În următoarele 12 luni, pe lângă lucrările noastre clasice, ne dorim să intrăm mai puternic pe piață cu comercializarea capacelor pentru guri de vizitare și stergătoare profesionale.

Activitatea companiei în imagini