Participa la un eveniment unic in Romania: Cleaning Show are loc la final de martie, in Bucuresti

In ultimii ani, industria curateniei profesionale a cunoscut o puternica ascensiune in Romania, fiind o piata aflata in prezent in plin proces de maturizare. Trendul din sectorul de real Estate al Europei de Est a influentat foarte mult dezvoltarea acestui segment si la noi in tara, domeniul curateniei generand un interes din ce in ce mai crescut in toate industriile. Dovada? Cleaning Show – un eveniment unic in Romania, care se va desfasura intre 20 si 23 martie la Romexpo, in Bucuresti.

Cleaning Show 2018 vine cu un concept imbunatatit

Anul acesta, Cleaning Show – Expozitie de curatenie profesionala – vine cu un concept imbunatatit, care evidentiaza complexitatea unei industrii in continua expansiune. Astfel, Cleaning Show este singurul eveniment dedicat domeniului curateniei care cuprinde:

  • Sesiuni de networking intre liderii industriei
  • Concursul „Impecabilii” – singurul concurs in care sunt implicate echipe ale prestatorilor de servicii de curatenie
  • Demonstratii LIVE
  • Tehnologii de ultima generatie
  • Cursuri si seminarii
  • Discount-uri EXCLUSIVE oferite de companiile expozante doar pe perioada targului
  • Intrare GRATUITA pentru vizitatorii specialisti

Prezenta la eveniment a fost confirmata deja de o multime de branduri puternice din domeniul curateniei profesionale: 3M, Allegrini, Columbus, Delfin, Ecolab, Hako, Imop, Kaivac, Kärcher, Kiehl, Misavan, Pons, Tana, Tennant,Tenzi, Unger, Wetrok  si multi altii, certificand astfel complexitatea si necesitatea existentei acestui tip de eveniment pentru piata din Romania.

Program de vizitare:

  • 20 – 22 martie 2018 – intre orele: 10:00 – 18:00 / 23 martie 2018 – intre orele: 10:00 – 16:00
  • ACCES GRATUIT pentru VIZITATORII specialisti – pe baza de preinregistrare online pe www.cleaningshow.ro / Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti

Despre organizator:

 EUROEXPO, fondatorul si organizatorul targului, este una dintre cele mai mari companii din Romania specializate in organizarea de targuri, expozitii si evenimente speciale, avand o experienta de peste 15 ani. CLEANING SHOW, Pack Expo, Metal Show, Baby Boom Show, Print & Sign, Corporate Gifts Show, Expo Plast, Textil Show, Expo Shop sunt doar o parte dintre expozitiile EUROEXPO, ce ofera cadrul propice pentru interactionare, evenimente conexe informative si proiecte menite sa impulsioneze dezvoltarea economica.