PIATRAONLINE: Cel mai mare magazin online si showroom de piatra naturala din Romania are o noua identitate vizuala

Compania Rock Star Construct, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE, primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajari interioare si exterioare isi lanseaza noua identitate vizuala in stransa legatura cu pamantul, resursa unica si veritabila pentru materialele de constructii. 

Pentru a marca faptul ca suntem o companie in continua dezvoltare si pentru ca s-a pornit de la dorinta de conturare a imaginii, PIATRAONLINE se prezinta sub o noua identitate. Logo-ul este un vizual legat de pamant, de faptul ca piatra este un simbol al globului pamantesc si ar trebui sa apreciem fiecare bucata in parte si sa ne dam seama ca detinem o comoara ce nu poate fi valorificata pentru ca este o resursă neregenerabila„, mentioneaza Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner Rock Star Construct – detinator al brandului PIATRAONLINE.
Mai mult decat atat, noua identitate inseamnă un set de valori mai puternice, o viziune noua care confirma experienta dobandita in domeniul materialelor de constructii in cei peste 9 ani de activitate.

Mariana Bradescu-Constantinescu

Obiectivul managementului este de a ramane cei mai buni si mai competitivi si de a iesi permanent in intampinarea nevoilor si sugestiilor clientilor. Principiile dupa care se ghideaza echipa PIATRAONLINE pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate clientilor si arhitectilor sau constructorilor sunt: diversitatea, profesionalismul, transparenta, punctualitatea si siguranța.
Astfel, identitatea vizuala reflecta pozitia de lider, avand la baza promisiunea de a oferi si de a distribui materiale din piatra naturala care imbunatatesc bunastarea fiecarui client. Noul logo, in nuante derivate din culorile pamantului se prezinta in diferite culori de la verde pana la mov inchis.

nou logo PO in variantele de culori-01nou logo PO in variantele de culori-03 piatra-logo

„Daca pana acum ne pozitionam ca un magazin online, acum vrem sa ne pozitionam ca partenerul proiectelor tale. Această pozitionare se regaseste astazi in modul in care ne organizam intern, in serviciile pe care le furnizam si in solutii de B2B pe care urmeaza sa le lansam. Nu vrem sa le spunem oamenilor ca acum suntem mai buni. Sau ca acum avem o viziune. Sau ca noua imagine este mai buna decat felul in care am comunicat pană acum. Vrem sa le spunem simplu ca noi am crescut”, conchide Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner Rock Star Construct – detinator al brandului PIATRAONLINE.

Pentru realizarea noii identitati vizuale, PIATRAONLINE a colaborat cu echipa de designeri de la Phenomena Laboratory, echipa care a ajutat la realizarea unei imagini noi, un vizual care sa aiba substanta de a sintetiza intr-un logotip viziunea companiei. Eduard Baicu Stanescu, cu o experienta de peste 8 ani in arhitectura si design grafic, impreuna cu echipa sa si avand in vedere principiile PIATRAONLINE, au conturat noul vizual.

Showroom-ul si magazinul online, www.piatraonline.ro este o veritabila sursa de inspiratie pentru utilizatori prin prezentarea proiectelor din portofoliul companiei, insotite de imagini de referinta care includ produse si mixaje de produse, montate corect si corelate cu obiecte de decor pentru a crea un ambient unic si primitor, numit simplu acasa.

Despre PIATRAONLINE
PIATRAONLINE este primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajari interioare si exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE, are o istorie de peste 9 ani pe piata romaneasca si este in topul furnizorilor de piatra naturala din tara.