Pardoseli din cauciuc pentru un loc de joacă destinat inclusiv copiilor cu dizabilități

După un an dificil atât pentru adulți cât și pentru cei mici, Ziua Copilului se apropie, restricțiile se relaxează, iar copiii se pot juca liniștiți în parcuri. În Salisbury, un nou loc de joacă conceput pentru a fi sigur și accesibil pentru toată lumea este acum gata pentru ca familiile să vină și să se bucure.

Unele dintre caracteristicile unice ale terenului de joacă includ podele din cauciuc moale pentru a preveni rănirea copiilor și bănci suplimentare cu multă umbră pentru odihnă. Locul de joacă are, de asemenea, rampe accesibile pentru dispozitive de mobilitate și caracteristici care promovează stimularea senzorială.

John Psota, executiv interimar în Wicomico, spune că locul de joacă  a fost conceput pentru copiii din toate mediile și indiferent de abilități „Un loc de joacă proiectat pe baza a șapte principii: un mediu conceput universal pentru oameni cu abilități, vârstă, rasă, sex, etnie, cultură și statut socioeconomic diverse”, a declarat acesta, potrivit site-ului www.wmdt.com.

Psota adaugă faptul că acest parc deschide oportunități de creștere, prietenie și creativitate.  „Fundația Donnie Williams îi provoacă pe copii și pe noi toți să visăm îndrăzneț. Lucrând împreună, putem face posibile aceste vise”.