Piața de pavaje: statistici și influențatori de top

Cu ajutorul singurei asisitente de vânzare la șantiere, VICTA.ro, au fost identificați 3,72 milioane mp de pavaje necesari la peste 1634 de lucrări publice din România. Valoarea estimată a investițiilor depășește 22 miliarde RON, iar suprafața șantierelor se întinde pe 2.68 milioane mp.

Piața de pavaje a crescut în 2019 cu 20,29%, ajungând la o valoare totală de peste 192 milioane RON. Analiza pieței de pavaje de față a fost realizată pe baza rezultatelor principalilor 35 de jucători, luând în considerare cifrele de afaceri publicate până la data de 31 iulie 2020. Cele 35 de companii au reușit să crească considerabil profitul cumulat, cu 133 de puncte procentuale. 

Datele fiscale afișate pentru anul 2019 îi oferă companiei Elis Pavaje prima poziție în topul celor mai puternici producători, cu o cifră de afaceri de peste 217 milioane RON. Următoarele poziții sunt ocupate de Elpreco, Symmetrica, Florea Grup și Semmelrock Stein + Design. 

Elpreco și Semmelrock Stein + Design se află, de asemenea, și în topul brandurilor cele mai specificate în caietele de sarcini. 

Florea Grup este cel mai profitabil producător de pavaje. Compania a înregistrat un profit de peste 19 milioane de lei, fiind urmată de Elpreco, Elis Pavaje, Symmetrica și Semmelrock Stein + Design. 

Descarcă prin completarea formularului de mai jos analiza completă a pieței de pavaje 2020 – 2021 și află informații importante despre:

  • Cei mai influenți și cei mai profitabili producători de pavaje
  • Piața de pavaje în lucrările publice
  • Piața de pavaje în sectorul de case și vile private
  • Cele mai specificate branduri de pavaje în documentațiile tehnice
  • TOP 10 firme de arhitectură care au specificat pavaje în proiecte publice
  • TOP 10 constructori de lucrări publice la care este nevoie de pavaje