Pardoseli sportive outdoor pentru amenajarea terenurilor de sport și a curții liceului ”Traian Lalescu”

În vederea îmbunătățirii infrastructurii și oferirii unei experiențe mai plăcute elevilor și cadrelor didactice, Liceul Teoretic „Traian Lalescu” din comuna Branesti, județul Ilfov, a demarat un proiect ambițios de amenajare a curții exterioare. Scopul acestui proiect constă în transformarea spațiului într-un mediu atractiv și funcțional, adaptat pentru activități sportive și recreative.

Prin intermediul acestui proiect, se urmărește să se creeze un spațiu adecvat pentru desfășurarea diverselor activități în aer liber. Printre obiectivele principale se numără:

Zonă de Relaxare și Desfășurare a Orelor Teoretice: Se va amenaja o zonă dedicată relaxării și desfășurării orelor în aer liber, oferind astfel elevilor un mediu propice pentru învățare și recreere în același timp.

Parcare pentru Biciclete: Se va crea o zonă special destinată parcării bicicletelor, încurajând astfel mijloacele de transport ecologice și promovând un stil de viață sănătos.

Renovare Terenuri de Sport: Terenurile de sport vor fi complet renovate pentru a oferi condiții optime pentru activitățile sportive desfășurate de către elevi și cadrele didactice.

Cabina de Supraveghere: Se propune amplasarea unei cabine de supraveghere pentru a spori securitatea în incintă și în jurul ei, asigurând un mediu sigur pentru toți utilizatorii.

Implementarea acestor măsuri nu numai că va îmbunătăți experiența educațională a elevilor, dar va contribui și la îmbunătățirea calității aerului și la reglarea termică a zonei. Astfel, acest proiect nu numai că servește intereselor imediate ale comunității școlare, dar are și un impact pozitiv asupra întregii comunități locale.

1264 mp pardoseli sportive outdoor și 115 mp de pavaj pentru amenajare exterioară

Pentru a realiza aceste obiective ambițioase, s-au alocat resurse considerabile. De exemplu, pentru pavaj s-au necesitat un total de 115 metri pătrați, iar pentru pardoseli sportive outdoor au fost necesari 1264 de metri pătrați.

În conformitate cu legislația privind achizițiile publice, termenele pentru clarificări și informații suplimentare sunt strict respectate, asigurând transparența și corectitudinea procesului de atribuire a contractului.

În final, modernizarea și reabilitarea spațiului exterior al Liceului Teoretic „Traian Lalescu” reprezintă un pas important în direcția îmbunătățirii calității educației și a vieții comunitare în ansamblu.

Vrei să ofertezi la proiecte și șantiere care acum se construiesc în România? Poți găsi astfel de oportunități pe platforma www.victa.ro.

SURSA ARTICOL