Pardoseli epoxidice – Finisaje de lux cu efect decorativ pentru orice tip de spatiu

Folosite mai intai pentru acoperirea suprafetelor din spatii cu trafic intens si conditii de igiena riguroase, pardoselile epoxidice au inceput sa fie aplicate si in zona rezidentiala. Extinderea acestui sistem de pardoseala se datoreaza multitudinii de finisaje decorative, dar si calitatii superioare a rasinilor epoxidice. Compania Milucon executa pardoseli epoxidice pe suprafete de ciment sau beton pentru a spori rezistenta acestora, dar si pentru a le oferi mai multa valoare estetica.

Rasinile epoxidice folosite la turnarea acestor pardoseli indeplinesc cele mai exigente cerinte legate de curatenie si aduc beneficii multiple datorita rezistentei indelungate si finisajelor remarcabile.

Pardoseli epoxidice specifice industriei alimentare, spatiilor farmaceutice si domeniului medical

Datorita experientei acumulate in  toti anii de activitate,  compania Milucon utilizeaza materiale furnizate de catre companii de prestigiu, ale caror proprietati sunt valorificate cu ajutorul tehnologiilor si echipamentelor de ultima ora. Astfel, prin intermediul serviciilor profesionale, aceasta companie se impune prin si  promoveaza calitatea proiectelor, sustinand astfel progresul tehnologic din domeniul lucrarilor pentru pardoseli.

Interioare moderne cu pardoseli epoxidice decorative

Spre deosebire de marmura, gresie, piatra sau diverse alte tipuri de materiale, pardoseala epoxidica asigura obtinerea unor suprafete netede, cu aspect uniform, fara intreruperi. Pe langa proprietatile hidroizolatoare si termoizolatoare, acest tip de pardoseala calda are o durata de viata mare si poate fi adaptata pentru fiecare incapere din spatiile rezidentiale. In plus, acestea pot fi aplicate pe orice tip de suprafata, de la beton sau gresie, pana la gresie, piatra si alte materiale similare, in afara de lemn.

Pardoseli personalizate pentru spatii interioare in care umezeala este un factor daunator

Datorita capacitatii de hidroizolatie, acest tip de pardoseala se preteaza in mod deosebit bucatariilor si bailor. Prin metode specifice de personalizare grafica a pardoselii, se pot realiza suprafete unice, personalizate de catre beneficiar sau un specialist in domeniu. Mai exact, aceste suprafete circulabile cu aspect original se pot obtine prin inserarea de imagini, combinatii cromatice si diverse alte elemente decorative desebite.

Acest tip de pardoseala este recomandata spatiilor precum baia si bucataria datorita finisajelor deosebit de netede, dar si lipsei imbinarilor si rosturilor, ceea ce contribuie la eliminarea posibilitatii de dezvoltare a microbilor si bacteriilor. Pentru ca rasina epoxidica ofera impermeabilitate, in cazul unei inundatii, apa va ramane la suprafata si nu va afecta structura locuintei.

Milucon.ro – Specialistul tau pentru sisteme de pardoseli ecologice

Acest sistem de pardoseala are la baza rasini epoxidice in stare lichida, care in urma procesului chimic de polimerizare se transforma intr-o structura solida. Din momentul solidificarii, rasinile epoxidice nu prezinta niciun pericol pentru sanatatea omului si sunt inofensive pentru mediul inconjurator. In plus, materialele utilizate de compania Milucon respecta legislatia in vigoare si pot fi aplicate in spatii din domenii de activitate diverse, suprimand complet orice riscuri asociate cu desfasurarea acestui tip de lucrari.

Fiecare sistem de pardoseala realizat cu rasini sintetice poate avea caracteristici stabilite in functie de spatiul in care urmeaza sa fie instalat. De aceea, este important sa discutati cu un specialist pentru a va informa cu referire la posibilitatile de design, dar si la proprietatile tehnice ale rasinilor epoxidice.

Date de contact

Pentru mai multe informatii, accesati website-ul www.milucon.ro

Adresa: Str. Drumul Taberei 87A, București 61371

E-mail: office@milucon.ro

Telefon: 0766 419 049