Oportunități de investiție: Lucrări de refacere a împrejmuirii perimetrale și a pardoselii pavilionului W1 în cazarma 974 București

La data de 22.02.2024, a fost inițiată procedura de atribuire a contractului pentru antrepriza care va executa lucrările de refacere a împrejmuirii perimetrale și a pardoselii pavilionului W1 din cazarma 974 București. Această intervenție este vitală pentru îmbunătățirea infrastructurii și securității în zonă.

Ofertele pot fi depuse până la data de 07.03.2024, iar acestea vor rămâne valabile până la data de 07.06.2024. Pentru a participa, este necesară o garanție de participare de 1% din valoarea contractului. De asemenea, o garanție de buna executie de 10% din valoarea contractului, fără TVA, va fi solicitată pentru a asigura calitatea lucrărilor.

Durata contractului este de 30 de zile, în cadrul cărora se vor realiza lucrările de reparații curente la pavilionul W1. Acestea includ refacerea împrejmuirii perimetrale și a pardoselii din beton, precum și marcajele rutiere din interiorul pavilionului.

Autoritatea contractantă asigură un proces transparent și echitabil. Solicitările de clarificări pot fi făcute până la 12 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor. Răspunsurile la aceste solicitări vor fi furnizate clar și complet, cu cel puțin 6 zile înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.

Acest proiect reprezintă o oportunitate importantă pentru companiile interesate de lucrări de construcții și reparații. Participarea la acest contract poate aduce beneficii semnificative pentru dezvoltarea și consolidarea infrastructurii din cazarma 974 București.

În căutarea de mai multe informații sau clarificări cu privire la acest proiect și alte oportunități similare, puteți accesa platforma Victa.ro – singura asistentă virtuală dedicată ofertelor în domeniul construcțiilor și lucrărilor publice. Cu o gamă largă de servicii și funcționalități, Victa este un instrument valoros pentru antreprenorii și companiile care doresc să fie la curent cu cele mai recente oportunități de contractare în sectorul construcțiilor.

Indiferent dacă sunteți un antreprenor experimentat sau o companie nouă în domeniul construcțiilor, Victa.ro este resursa ideală pentru a vă menține la curent cu cele mai recente oportunități de contractare și pentru a vă maximiza șansele de succes în obținerea contractelor dorite. Accesați acum Victa.ro și începeți să vă pregătiți pentru viitoarele proiecte în domeniul construcțiilor!

SURSA ARTICOL