Oportunitate: Oferteaza parodoseli din beton elicopterizat pentru o hala de 1288mp!

Pentru ca monitorizam tot ce se construieste in Romania, identificam zilnic proiecte care au nevoie de oferte pentru diferite materiale, produse sau dotari. Proiectul de astazi este o hala de depozitare din judetul Brasov care are nevoie, printre altele, de oferta pentru pardoseli din beton elicopterizat.

Afla aici ce alte proiecte au nevoie de pardoseli!

Date despre proiect:

Proiectul consta in construirea unei cladiri compusa din doua corpuri, unul cu functiunea de birouri si unul cu functiunea de depozit produse finite, dispuse pe o platforma betonata. Suprafata terenului este de 5250 mp. Suprafata construita este de 1140,40 mp; Suprafata desfasurata este de 1288,70 mp; Corpul de birouri va avea un regim de inaltime de P+1E si va compus din: oficiu, birouri, hol, vestiare, sala protocol, centrala termica; Corpul depozit produse finite va avea un regim de inaltime P.

(poza reala de la santier – www.raportuldeinvestitii.ro)

Cati metri patrati de pardoseli industriale au fost specificati in ultimele 30 de zile?

Conform datelor adunate cu ajutorul celui mai performant instrument de business intelligence disponibil pe piata, in ultimele 30 de zile am aflat ca arhitectii au specificat urmatoarele cantitati de PARDOSELI INDUSTRIALE:

  • 378.002 mp pardoseli din beton elicopterizat
  • 457 mp si 2284 kg de pardoseli epoxidice
  • 64211 mp de platforme betonate
  • 500 mp de pardoseli din cauciuc

Acceseaza AICI cea mai mare baza de date cu santiere din Romania!