Oportunitate de ofertare pentru furnizarea de mochetă și parchet laminat : Modernizare hotel Vigo în Eforie

Hotelul Vigo, situat în Eforie, se pregătește pentru o transformare amplă și plină de stil. Cu un proiect de modernizare ce vizează atât interiorul cât și extinderea facilităților exterioare, acest hotel își propune să ofere o experiență de neuitat oaspeților săi. În acest sens, se dă curs unei oportunități de ofertare pentru furnizarea materialelor de construcție necesare extinderii imobilului existent cât și de mochetă și parchet laminat, contribuind astfel la transformarea hotelului într-o oază de confort și rafinament.

Proiectul de modernizare a Hotelului Vigo cuprinde atât modificări interioare ale imobilului existent, cât și extinderea acestuia la nivelul etajului 1, prin închiderea terasei și a balconului de acces la bucătărie, alături de amenajarea unei piscine exterioare cu bar. Aceste intervenții vor aduce un plus de eleganță și funcționalitate, transformând hotelul într-un loc deosebit de atrăgător pentru turiști și clienți.

La data de 21.02.2024, proiectul se afla în proces de avizare la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța. Imobilul este autorizat cu AC 48/27.03.2019 și AC 1/12.01.2021. Suprafața estimată a necesarului de mochetă ajunge la 500 mp. Suprafața estimată a necesarului de parchet laminat ajunge la 2000 mp.

Chiar dacă lucrările de execuție nu au început încă, aceasta este o oportunitate ideală pentru a vă implica într-un proiect de amploare, într-un stadiu incipient, dar promițător.

Pentru a rămâne la curent cu cele mai recente proiecte de construcții din zonă, puteți accesa platforma Victa.ro. Acolo veți găsi informații actualizate despre evoluția lucrărilor și alte proiecte importante pentru comunitatea locală.

SURSA ARTICOL