Oferteaza pavajele necesare pentru o lucrare de reabilitare din judetul Maramures

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzari la santiere, VICTA, am identificat un proiect ce prevede lucrari de reabilitare retea stradala, realizare retea iluminat public, arhitectura urbana si amenajari exterioare din judetul Maramures. In prezent lucrarea se afla in constructie.

Potrivit antreprenorului general, se asteapta oferte pentru pavaje si mobilier urban. Pentru implementarea proiectului se vor executa lucrari de constructii pentru reabilitare retea stradala si furnizare mobilier urban, lucrari de constructii pentru realizare retea iluminat public, iar pentru amenajarea spatiilor verzi, de joaca si de recreere in cadrul proiectului se vor executa lucrari de constructii pentru arhitectura urbana si amenajari exterioare, si furnizare mobilier urban. Sunt incluse amenajarile pentru protectia mediului si aducerea la starea initiala si organizarea de santier.

Investita este estimata la peste 17 milioane lei.

Solicita detalii despre alte proiecte similare si primesti gratuit de la VICTA 10 santiere pe care sa le poti oferta imediat.