Hiros Rom trece granita si paveaza drumul spre noi orizonturi

Pardoselile industriale sunt un domeniu care in facultatile de constructii din Romania este adesea neglijat…ca sa nu spunem ignorat. Ai putea spune ca nu avem experienta in acest domeniu…si totusi, o companie romaneasca executa pardoseli industriale in mai multa tari.

Hiros Rom – este probabil una din firmele cu cea mai vasta experienta in realizarea pardoselilor industriale din Romania. Prima pardoseala executata a fost in anul 1996.

Acum firma trece granita si adauga in portofoliul sau 2 lucrari importante realizate in strainatate:

In Suedia a realizat pardoselile in suprafata de 23.000 mp pentru Data Center Collen. „Solutia tehnica aleasa a fost: montarea unui strat de membrana RMB 400; montare doua rânduri de plasa sudata φ 10/150/150 pe distantieri de 6 cm și 2,5 cm; turnat și nivelat beton in grosime de 15 cm; finisat la luciu. ” a declarat Richard Gere.

Lucrarea a fost realizata in doar 8 zile timp in care s-au turnat 800 metri cubi de beton si s-au folosit 80 de tone de fier in armarea pardoselei.

Tehnologia Laser Screed folosita in Ungaria

O alta lucrare realizata in strainatate in acest an de Hiros Rom a fost finalizata in Budapesta.

Antrepenorul general este Strabag si la nivelarea pardoselii s-a folosit tehnologia Laser Screed – un utilaj care niveleaza betonul cu abateri minime. Astfel se obtine o productivitate crescuta a muncii si o planeitate excelenta.

Firma HIROS-ROM este specializata in executia de pardoseli din beton cu armare dispersa si cu strat de uzura pe baza de quartz, rasini epoxidice si gresie vibrata.

Anul trecut firma Hiros Rom a inregistrat o cifra de afaceri de aproape 20 milioane ron si un profit de 2,49 milioane ron.