Octombrie: necesarul de pardoseli industriale

În luna octombrie au fost monitorizate 590 proiecte industriale la care se estimează necesar de pardoseli epoxidice sau din beton elicopterizat. Conform datelor analizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro,  acestea ocupă o suprafață de 2,42 milioane mp, iar valoarea investițiilor se ridică la 3,58 miliarde RON.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se poziționează Bihor (66 proiecte) și Ilfov (48 proiecte). Iată cum se prezintă situația în toată țara:

SEGMENTAREA PROIECTELOR PE SUBDOMENII

Cele mai multe investiții industriale la care se estimează necesar de pardoseli epoxidice și din beton elicopterizat sunt spații de depozitare (341 proiecte). De asemenea, au fost identificate și 207 spații de producție, 37 spălătorii auto, 48 proiecte de zoo/bio tehnie și 64 ateliere de reciclare.

CE TIP DE FINANȚARE AU PROIECTELE ANALIZATE?

Mai mult de 93% dintre proiectele industriale monitorizate în octombrie sunt private. Mai exact, au fost identificate 552 investiții private, 5 publice și 34 cu finanțare public-privată.

TOP 3 ȘANTIERE LA CARE SE ESTIMEAZĂ NECESAR DE PARDOSELI INDUSTRIALE
  • Parc mixt: hale de depozitare și logistică, spații comerciale, spații de cazare și alimentatie publică – Constanța Business Park, faze succesive, Constanța, 210.000 mp
victa.ro
  • Ansamblu logistic: hale de depozitare, producție, logistică și spații depozitare – CTPark Bucharest North, Ilfov, 100.000 mp
victa.ro
  • Parc logistic, hale industriale și spații de birouri – Chitila Logistic Hub, faze multiple, Ilfov, 77.000 mp
victa.ro